ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τούρκοι δολοφόνησαν τον Ανδρέα Χατζηκωστή!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

kea1






Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος Άντη Χατζηκωστή και εύχεται προς αυτούς κουράγιο και δύναμη! Το Κίνημά μας, όπως και σύμπας ο Ελληνισμός, στέκεται στο πλευρό τους και συμπάσχει μαζί τους.
     
Τα στοιχεία δεν οδηγούν σε άλλα κίνητρα εξόν από πολιτικά. Οι εχθροί του Ελληνισμού επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας σε όσους αντιστέκονται στα καταχθόνια σχέδια των εγγλεζοτούρκων για πλήρη εκπόρθηση της Κύπρου! Χωρίς να θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα ενότητας του λαού, το οποίο προέχει στην παρούσα φάση, θα θέλαμε εντούτοις να εντοπίσουμε την παθογένεια. Οι εξουσιαστές, ενδεδυμένοι με το προσωπείο των ειρηνευτών, στους σχεδιασμούς τους δημιουργούν εσωτερικά προγεφυρώματα, τα οποία καταδεικνύουν τους στόχους. Οι στήλες της εφημερίδας «Σημερινή» και κάποιες εκπομπές του «Ράδιο Πρώτο», ως επάλξεις αντίστασης, αποτελούν τους πρώτους στόχους.

Η στυγερή  δολοφονία είναι η συνέχεια σωρείας εγκληματικών ενεργειών που έπληξαν Όσια και Ιερά: η αναγραφή των τουρκικών συνθημάτων στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και αλλού, η κλοπή του λειψάνου του Τάσσου, η βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας του τάφου του και τώρα η δολοφονία του Άντη!

Η Κυβέρνηση συγκαλύπτει τους Τούρκους! Ακόμα περιμένει τους Ρουμάνους, δήθεν τυμβωρύχους, να ζητήσουν τα λύτρα για να επιστρέψουν το λείψανο του Τάσσου! Συνάμα βρίσκει ευκαιρία να στοχοποιήσει τους πατριώτες! Και τώρα μιλούν για κίνητρα οικονομικά και άλλα. Χωρίς κανένα σεβασμό στον νεκρό! Για την Κυβέρνηση οι Τούρκοι (οι πρώτοι ύποπτοι) είναι υπεράνω υποψίας! Αυτοί είναι αδέλφια τους, συνέταιροι, σύντροφοι, συμπατριώτες. Αν καταφέρουν να φέρουν την…«πολυπόθητη λύση» μαζί θα κυβερνούν για χρόνια πολλά, μέσω της σταθμισμένης ψήφου, την Κύπρο. Μια Κύπρο χωρίς τους παρείσακτους Έλληνες! Αυτούς μέχρι τότε θα τους έχουν είτε εξορίσει είτε δολοφονήσει! Για πολλά χρόνια θα λυμαίνονται τον τόπο! Τα πλούτη όλα της Κύπρου θα μείνουν δικά τους! Και οι προσφορές των δημοσίων έργων θα εξακολουθήσουν να ανατίθενται μόνο στους κουμπάρους τους!

Σημειώνουμε ότι χθες ο Πρόεδρος  διέκοψε τις συνομιλίες με τον Ταλάτ, για να μεταβεί στην οικία Χατζηκωστή. Συλλυπήθηκε…δάκρυσε και  μετά  ξαναγύρισε στον Ταλάτ για να συνεχίσει το ανίερο παζάρεμα του ξεπουλήματος της Κύπρου!

Ο Ταλάτ στην εισβολή ήταν ένας μουτζαχίτ! Και μάλιστα αξιωματικός! Με ένα τόμσον στο χέρι! Από αυτούς που εκτελούσαν τους αιχμαλώτους! Τώρα εκπροσωπώντας τους τουρκοκύπριους απέναντί του έχει έναν Χριστόφια! Ο Χριστόφιας ήταν του υγειονομικού και μάλιστα καψιμιτζής! Κατά την εισβολή έψαχνε την μονάδα του και…δεν την έβρισκε! Αυτός κυβερνά σήμερα την Κύπρο του Γρηγόρη Αυξεντίου και του Κυριάκου Μάτση! Αξιωματικό του είχε τότε τον σημερινό Υπουργό του, της Αμύνης! Μαζί σήμερα διαλύουν την Εθνική Φρουρά για να αφήσουν αφύλακτες τις Εστίες μας. Άνοιξαν και τα οδοφράγματα! Να μπαίνουν ελεύθερα να μας σκοτώνουν με τα κοντόκανά τους, να καβαλάνε τη μοτοσυκλέτα τους και μέχρι την επόμενη φορά, να εξαφανίζονται στο ανάθεμα απ΄ όπου μας ήρθαν!

Το Κίνημά μας καλεί σε επαγρύπνηση και σε αντίσταση τον κυπριακό λαό! Θα έρθουν μέρες ακόμη δυσκολότερες!

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
Πρόεδρος Κρίνος Μακρίδης
13 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: