ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΟΣ…

Από το 1998 έως το 2002 ο Πανελλήνιος Γ.Σ., με πρόεδρο τον ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, κατασκευάζει, προσθέτει και κτίζει μέσα στο χώρο του Πεδίου του Άρεως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ 5,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.
Μπορεί ο κάθε πολίτης να το κάνει αυτό; Βεβαίως και μπορεί, εάν έχει την ανοχή και την αρωγή των παρακάτω κρατικών και αυτοδιοικητικών υπηρεσιών.
ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Παραχωρεί την έκταση με όρο να μην πειραχθεί η χλωρίδα αλλά, όλως τυχαίως, δεν καταμετρά τα δέντρα του χώρου και έτσι δεν ξέρει, αν κόπηκαν δέντρα κατά την κατασκευή ενός κτηρίου 1570 τ.μ. μέσα σ’ ένα καταπράσινο χώρο.
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Διαπιστώνει την αυθαιρεσία, κρίνει τα κτίσματα κατεδαφιστέα, αλλά δεν προχωράει στην κατεδάφισή τους. Στις ποινικές δίκες κατά του Κυριακού και όλου του Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. δεν στέλνει ούτε ένα δικηγόρο για να υπερασπιστεί τις θέσεις της. Έτσι η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη, μέχρι την παραγραφή.
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Αδιαφορεί για τις εκκλήσεις των πολιτών για κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Αρνείται την κατεδάφιση των κτισμάτων με την πρόφαση της έλλειψης κατάλληλου συνεργείου, την ίδια στιγμή που συνεργεία του Δ.Α. κατεδαφίζουν το παλιό εργοστάσιο του ΦΙΞ στην Πατησίων. Ενημερωτικά στον Δ.Α. έχει συσταθεί ειδική, διαπαραταξιακή επιτροπή κατεδαφίσεων, η οποία δεν συνεδριάζει ποτέ. Επίσης, δεν εισπράττει τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει στον Π.Γ.Σ. και δεν κάνει τις νόμιμες κατασχέσεις.
ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ.: Δεν αφαιρεί την φορολογική ενημερότητα του Π.Γ.Σ., όπως ο νόμος ορίζει για τους οφειλέτες στο δημόσιο και στον δήμο.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των περιοίκων για τις παράνομες κατασκευές, όλως περιέργως, όποτε φθάνουν τα αστυνομικά όργανα στο χώρο της οικοδομής, δεν βρίσκουν ούτε εργάτες, ούτε εργολάβους, ούτε κάποιον υπεύθυνο για να συλλάβουν. Δεν κατορθώνει επί 4 έτη να σταματήσει τα παράνομα κτισίματα.
ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δεν εκταμιεύουν κονδύλια για την δημιουργία συνεργείων κατεδάφισης και έτσι αποτρέπουν την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων.
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ: Ως Πόντιος Πιλάτος “νίπτει τας χείρας της”, δεν συμπαρίσταται ούτε ηθικά ούτε φυσικά στους αγώνες και τις διαμαρτυρίες των ενεργών πολιτών που προσπαθούν να προστατέψουν το πάρκο, που διοικεί, από τα αδηφάγα σχέδια του Κυριακού. Επίσης, δεν διώκει νομικά και δεν απαγορεύει την ύπαρξη εισόδου για την διέλευση φορτηγών προς τα αυθαίρετα μέσα από το πάρκο.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Αναβάλλει 4 φορές τις δικάσιμες για το ποινικό μέρος της παρανομίας με ασήμαντες και δικολαβίστικες αφορμές. Στην τέταρτη αναβολή και μετά την παρέλευση 4,5 χρόνων, οι δικαστές ανακαλύπτουν ότι ένας σύμβουλος του Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. είναι δικηγόρος και ως εκ τούτου, η υπόθεση πρέπει να δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο (εφετείο). Μ’ αυτό τον τρόπο μεθοδεύεται η παρέλευση της πενταετίας και βγαίνει απαλλακτικό βούλευμα για τον Κυριακού και το υπόλοιπο Δ.Σ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και των δύο κομμάτων της εξουσίας παρελαύνουν και παρευρίσκονται συνδιαλεγόμενοι με τον Κυριακού σ’ όλες τις φιέστες του Π.Γ.Σ., μέσα στα αυθαίρετα κτίσματα νομιμοποιώντας τα de facto.
Τον Φεβρουάριο του 2007 του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 48 μηνών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ για ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ κατασκευές στο εξοχικό του κτήμα στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα την κατασκευή λιμανιού, με ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ όχι μόνο του χειμέριου κύματος αλλά και επέκταση της ακτής, δηλαδή προέκταση και μέσα στη θάλασσα!

ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤ-1 ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΟΥ, Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ!

ΥΓ. Το σχέδιο ανάπλασης της Υπερνομαρχίας για το Πεδίο του Μίνωος, θα στοιχήσει στον Έλληνα φορολογούμενο 9.000.000. ευρώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: