ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στηρίξτε τους Αγωνιστές του Εθνικισμού


Περισσότεροι από 200 Εθνικιστές Υποψήφιοι στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!
Η σάπια «δημοκρατία» που μας πουλάει το σημερινό σύστημα της ολιγαρχίας του κεφαλαίου, ευθύνεται για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Τόσο τα Εθνικά θέματα όσο και τα Κοινωνικά ξεπουλιούνται διαρκώς μέσα από νομοθετικές ρυθμίσεις και τον Εθνικό ενδοτισμό των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η ανεργία, η φτώχεια, η εκμετάλλευση, η εγκληματικότητα, οι μίζες και τα σκάνδαλα είναι η καθημερινότητα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Εμείς οραματιζόμαστε μια Πατρίδα και έναν Λαό με Ιδανικά. Με πίστη και θέληση. Όχι μίζερο και φοβισμένο. Αγωνιζόμαστε για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού. Για μια Ελλάδα ισχυρή κοινωνικά δίκαιη. Για Λαϊκή Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία.
Οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου αποτελούν επιτακτική ανάγκη εθνικής συσπείρωσης. Κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω ενός αγνού εθνικιστικού ψηφοδελτίου. Τόσα χρόνια το Κίνημά μας, η Χρυσή Αυγή, αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού. Σε αυτή τη μεγάλη και άνιση μάχη κάνουμε το κάλεσμα και καλούμε και σένα να συστρατευτείς στις γραμμές μας. Γιατί η ψήφος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι πολιτική!

Στήριξε Ψήφισε τους συνδυασμούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» Υποψήφιος δήμαρχος Νικόλαος Μιχαλολιάκος
«ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» Υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βασιλικός
«ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεόδωρος Σαμπαζιώτης
«ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ» Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Ρήγας                                                                     ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: