ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ή ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ???

Σε σένα πολίτη της Αθήνας, μένει να αποδείξεις πως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την ψήφο σου σ αυτές τις εκλογές όπλο στα χέρια σου. 

Και είναι δική σου η επιλογή αν αυτό το όπλο θα το στρέψεις στον κρόταφό σου, η αν θα δώσεις τη χαριστική βολή στο πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει τη ζωή σου και οδηγεί τον τόπο μας στον αφανισμό. 


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Ξεχειλίζουν υποκρισία και αποπροσανατολισμό τα «καθημερινάδικα» στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Υποτίθεται ότι επιχειρούν να αναδείξουν τη διαφορετικότητα των πολιτικών των υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών.

Υποτίθεται… 

Γιατί αυτό που στην ουσία πετυχαίνουν, είναι την επιβεβαίωση της θλιβερής (αλλά και επικίνδυνης) ομοιότητάς τους. Κι αυτή η ομοιότητα είναι δεδομένη. Και οι όποιες υποκριτικές αντιπαραθέσεις στα δευτερεύοντα και στα τριτεύοντα, απλά την επιβεβαιώνουν με τρόπο δραματικό.

Μέσα από αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια, δεν επιχειρείται απλά να αποκρυβεί η ύπαρξη μιας πραγματικά διαφορετικής πολιτικής πρότασης και κυρίως δράσης με στόχο την ανατροπή των εμφαινόμενων ως τετελεσμένων...


Αυτό που κυρίως επιχειρείται, είναι να εμπεδωθεί στο λαό ένα συναίσθημα συμβιβασμού και καθολικού αδιεξόδου. 

Θέλουν ένα εκλογικό σώμα συμβιβασμένο με τα αδιέξοδα.
Ένα εκλογικό σώμα εγκλωβισμένο στην πολιτική σαβούρα και την πολιτική αναποτελεσματικότητα. Ένα εκλογικό σώμα που θα εξαντλεί την πολιτική του δυναμική αποδεχόμενο να χρησιμοποιείται ως αναλώσιμο εργαλείο στα πλαίσια των γενικότερων κομματικών σχεδιασμών.
Ένα εκλογικό σώμα άβουλο και περιθωριοποιημένο.

Ένα λαό παρκαρισμένο κάτω από τα προεκλογικά μπαλκόνια και έξω από τα κομματικά επιτελεία για να νομιμοποιεί μια ψευδεπίγραφη δικαίωση ή μια παραπλανητική δήθεν αποδοκιμασία.

Δεν θέλουν έναν λαό πρωταγωνιστή και κινητήριο μοχλό των μεγάλων ανατροπών και των καθοριστικών πολιτικών εξελίξεων. 

Το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές, δεν είναι το τεχνικό και το διεκπεραιωτικό έργο που υπόσχεται να πραγματοποιήσει ο κάθε φανφαρολόγος. Διότι απλούστατα, όποιος και να είναι ο αυριανός δήμαρχος, και τεχνικό έργο θα γίνει, και διεκπεραιωτική πρακτική θα ασκηθεί.

Το ζητούμενο επίσης δεν είναι ούτε οι γενικόλογες διακηρύξεις περί κοινωνικής πολιτικής στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης, ούτε φυσικά και οι μεγαλοκουβέντες περί απειθαρχίας που συνοδεύονται από ατολμία και δισταγμό ακόμα και για τα στοιχειώδη.

Το πραγματικό ζητούμενο είναι αν η επόμενη μέρα θα βρει την τοπική αυτοδιοίκηση με ηγέτες αποφασισμένους να την μετατρέψουν σε ατμομηχανή του καθολικού ξεσηκωμού με στόχο να ανατρέψουν στην πράξη τις κυρίαρχες επιλογές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Και αυτές είναι πολιτικές επιλογές και όχι επιλογές διεκπεραίωσης και διαχείρισης της καθημερινότητας και των …απορριμμάτων.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» τόλμησε και έθεσε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. 

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε, πως οι εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως οι κυρίαρχες λογικές οι οποίες υποτίθεται ότι αντιπαρατίθενται, δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι όψεις του ίδιου νομίσματος.
Επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση ως όχημα εφαρμογής πολιτικών διοικητικής αποδιάρθρωσης και εκτεταμένης κοινωνικής αποσύνθεσης, με στόχο την προώθηση μακροπρόθεσμων σχεδίων και ιδιαιτέρως επικίνδυνων πολιτικών.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την πρώτη στιγμή αποσαφήνισε πως η δυναμική της παρουσία στον πρώτο Δήμο της χώρας, αποσκοπεί στο να μετατρέψει την τοπική αυτοδιοίκηση σε πολιορκητικό κριό προσανατολισμένο να τσακίσει τις κεντρικές τους πολιτικές επιλογές.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» δεν έκρυψε πως θέλει τον πολίτη της Αθήνας, όχι στο ρόλο του χειροκροτητή των εκλογικών αποκρυσταλλωμάτων, αλλά στο ρόλο του μάχιμου πρωταγωνιστή στοχευμένων πολιτικών ανατροπών.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως δε θα υποταχθεί στην υπαγορευμένη από τις κατοχικές δυνάμεις και τα ντόπια τσιράκια τους οικονομική πολιτική, αλλά θα ασκήσει οικονομική πολιτική απελευθερώνοντας τον πρώτο δήμο της χώρας από τη γκιλοτίνα της ξένης κατοχής.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκε πως δε θα αρκεστεί σε πολιτικές εξωραϊσμού και επιφανειακού ρετουσαρίσματος της πόλης, αλλά θα παραδώσει την πόλη αυτή ΕΛΕΥΘΕΡΗ στους Έλληνες πολίτες που με τον ιδρώτα και με το αίμα τους χρηματοδότησαν τους δρόμους και τις πλατείες της, όχι για να μετατραπούν σε στέκια ανεξέλεγκτων συμμοριών, αλλά για να τεθούν στην υπηρεσία και τη χρήση του Έλληνα πολίτη.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την ιδρυτική της διακήρυξη δεσμεύτηκε πως η πολιτική που θα ασκήσει στο Δήμο της Αθήνας, θα σηματοδοτήσει γενικότερες πολιτικές ανατροπές ικανές να εμπνεύσουν το σύνολο του Ελληνικού λαού με στόχο τον άμεσο ξεσηκωμό του και με ζητούμενο την καθολική ανατροπή των κυρίαρχων επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης που υποθηκεύουν δραματικά το μέλλον της χώρας.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκε σε έναν αγώνα ασυμβίβαστο με την εγκληματικότητα και τη λαθρομεταναστευτική κατοχή της καθημερινότητας και της ζωής μας, αποφασισμένη να μην επιδείξει κανέναν συμβιβασμό με τα ψευτοδιεθνιστικά και δήθεν ανθρώπινα ιδεολογήματα, που στο όνομα μιας κάλπικης ανθρωπιάς, κατρακυλούν σε έναν ανεξέλεγκτο κατήφορο των πιο εφιαλτικών και εθνοκτόνων πρακτικών που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

Αυτά λέει η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» και απέναντί της όλοι οι υπόλοιποι.

Όλοι οι αγαπητικοί των ΜΜΕ που συντονισμένα και χειραγωγούμενα επιχειρούν να αποδείξουν πως ο συμβιβασμός με την αυτοκαταστροφή μας είναι αδιαμφισβήτητος μονόδρομος.

Τι έχουν να πουν όλοι οι υπόλοιποι απέναντι σ όλα αυτά??? 

Ένα θλιβερό «τίποτε»…
Μια θλιβερή σιωπή που είναι αποκαλυπτική της συνενοχής τους.

Σε σένα πολίτη της Αθήνας, μένει να αποδείξεις πως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την ψήφο σου σ αυτές τις εκλογές όπλο στα χέρια σου.

Και είναι δική σου η επιλογή αν αυτό το όπλο θα το στρέψεις στον κρόταφό σου, η αν θα δώσεις τη χαριστική βολή στο πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει τη ζωή σου και οδηγεί τον τόπο μας στον αφανισμό.

"Επιλέγω ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ σήμερα...
γιατί θέλω μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ "                   ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: