ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Υπόθεση Αλέξη. Χαίρει απ' άκρου εις άκρον η ...δημοκρατική Ελλάς.!

Πατήστε για μεγέθυνση.
Επιτέλους...
Ήρθε τελικώς σήμερα η δικαίωση του Αλέξη Γρηγορόπουλου.!
Οι 4 στους 7 ψήφισαν την ισόβια καταδίκη του περιθωριακού και αιμοσταγούς δράστη - αστυνομικού - μπάτσου Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος απρόκλητα και εν ώρα υπηρεσίας δίκην σταλινογενίτσαρου σκότωσε από πρόθεση ένα αθώο 15χρονο παιδάκι που συμμετείχε στην καθ' όλα ειρηνική, ήρεμη και κυρίως άοπλη (άνευ βομβών μολότωφ) επανάσταση των υποκινούμενων από την κόκκινη κάστα των ...προοδευτικών Ελλήνων μάχης των Δεκεμβιανών.
Σήμερα πραγματικώς αποδόθηκε δικαιοσύνη.! Σήμερα ευτυχώς η ...δικαιοσύνη πρωτοτύπησε. Αντιμετώπισε και καταδίκασε στην εσχάτη των ποινών έναν περιθωριακό και κουκουλοφόρο αστυνομικό - μπάτσο, ως στυγνό δολοφόνο και φονιά αθώων και ανέμελων μικρών παιδιών.
Οι δικηγόροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου πρότειναν προς την ...έδρα να καταδικασθεί ο φονιάς Κορκονέας ως ενεργήσας εκ προθέσεως και με άμεσο δόλο, ενώ ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την καταδίκη του ως εκ προθέσεως ενεργήσας και δη με ενδεχόμενο δόλο, όπερ σημαίνει ότι ο αιμοσταγής δράστης και φονιάς Κορκονέας καταδικάσθηκε για βαρύτερο αδίκημα από αυτό για το οποίο τελικώς δικάσθηκε και καταδικάσθηκε.
Στην εσχάτη των ποινών. Ισόβια κάθειρξη. Τί κρίμα που ο νομοθέτης δεν συμπεριέλαβε εν προκειμένω και την ποινή του θανάτου δια λιθοβολισμού.!
Τελικά σε τούτη τη χώρα, μόνο η δικαιοσύνη (μας) δουλεύει.!
Και χαίρει απ' άκρου εις άκρον η ...δημοκρατική Ελλάς. Κι' αυτό γιατί στο πρόσωπο του φονιά και περιθωριακού φασίστα Κορκονέα δικάσθηκαν και καταδικάσθηκαν οι αλητήριοι μπάτσοι - ανεξέλεκτοι φονιάδες που χτυπούν πάντα αναίτια και αδιακρίτως.
Ωστόσο οι ...προοδευτικές δυνάμεις υπεραμύνονται του Δεκεμβριανού πνεύματος και λυπούνται βαθύτατα που η επιβληθείσα ποινή των ισοβίων δεσμών, δεν ήτο δυνατόν να αντικατασταθεί με αυτήν του ...θανάτου. 
Κι' ενώ η Ελλάς χαίρει απ' άκρου εις άκρον για την σωστή απονομή της δικαιοσύνης, εγώ γιατί θλίβομαι και ντρέπομαι για τον ξεπεσμό και την Ελληνική κατάντια; (μου).
Όσοι προοδευτικοί και μη αναγνώστες του παρόντος, μπορείτε να βάλετε τα εισαγωγικά σας, όπου ακριβώς σας βολεύει. Προσωπικά δεν βρήκα την κατάλληλη λέξη για να τα τοποθετήσω.
gianniotis                                                                                                                    ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: