ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ.

Αφορμή για το παρακάτω σχόλιο, δίνει ο τρόπος με τον οποίο προβάλλεται από τον ημερήσιο τύπο, η αντίδραση των Σέρβων στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων ανά την Υφήλιο. 

γράφει ο Reporto 

Ο τρόπος με τον οποίο προβάλει το ζήτημα η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» είναι χαρακτηριστικός.

Προφανώς δεν είναι της ώρας να αναρωτηθούμε αν συνιστά πεμπτουσία της δημοκρατίας το να ανέχονται οι κοινωνίες τον καθέναν που θα αποφασίσει να πάρει παραμάσχαλα τα βίτσια του και να παρελαύνει, χωρίς αυτές οι κοινωνίες να αντιδρούν.

Προφανώς δεν είναι της ώρας να ρωτήσουμε αυτούς τους αυτόκλητους υπερασπιστές της «δημοκρατίας του πισινού», αν οι κοινωνίες στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας τους, υποχρεούνται να ανέχονται σήμερα τους ομοφυλόφιλους, αύριο τους λάτρεις της τυρόπιτας, και μεθαύριο ακόμα και τους παιδεραστές να παρελαύνουν στο όνομα των ανομολόγητων «δικαιωμάτων» τους.

Και προφανώς δεν είναι της ώρας να αποδείξουμε το αστείο του επιχειρήματος που λέει: «Υπάρχουμε… άρα οφείλετε να μη μας αγνοείτε»...

Διότι με αυτή την έννοια υπάρχουν και οι παιδεραστές...
Ερωτική προτίμηση είναι κι αυτή. Οφείλουμε να τους ανεχθούμε???
Υποχρεούμεθα να σεβαστούμε το δικαίωμα παρέλασης των δικών τους αξιακών και ερωτικών προτιμήσεων???


Με αυτή την έννοια υπάρχουν και οι κτηνοβάτες, αλλά υπάρχουν και δεκάδες άλλες προτιμησιακές επιλογές. Όλοι αυτοί δικαιούνται σεβασμού και ανοχής από τις κοινωνίες??? 

Εδώ θα τρελαθούμε δηλαδή με τη λατρεμένη τους δημοκρατία έτσι όπως την αντιλαμβάνονται. 

Αλλά ας επανέλθουμε στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

Παρέλαση (υπερηφάνειας!!!) των ομοφυλόφιλων στο Βελιγράδι λοιπόν.
Η σερβική κοινωνία αντιδρά, και να πως αντιλαμβάνεται την αντίδρασή της το αρθρογράφημα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ".

«Τουλάχιστον 122 άτομα τραυματίστηκαν σήμερα στο Βελιγράδι καθώς ακροδεξιοί διαδηλωτές επιχείρησαν να εμποδίσουν την «Πορεία Υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων.»
Κι εδώ το ίδιο τροπάρι. 

Με το που θα εμφανιστεί κάποια πρωτοβουλία αντίστασης στον ξεπεσμό και στην άλωση των κοινωνιών που επιχειρεί η παγκόσμια διακυβέρνηση, η "ακροδεξιά" καραμέλα είναι έτοιμη.
Όλοι εκείνοι που αντιδρούν χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί» εύκολα και αβασάνιστα για να «ξεμπερδεύουμε» μαζί τους.

Παράξενη και από κάθε άποψη ύποπτη η συστηματική προσπάθεια των κέντρων εξουσίας να χαρίσουν στην ακροδεξιά τα πάντα. Ακόμα και τις αξίες και το φιλότιμο των λαών. 

Δηλαδή ρε λεβέντες… 

- Κανένας άλλος πολίτης σ αυτόν τον πλανήτη δεν έχει δικαίωμα να αντιδρά στην κατευθυνόμενη προσπάθεια σήψης και αποσύνθεσης των κοινωνιών που επιχειρεί η Νέα Τάξη???

- Και αν κάθε αντίδραση βαφτίζεται τόσο εύκολα ως «ακροδεξιά» πρωτοβουλία, για πείτε μας επιτέλους η δημοκρατική ευαισθησία τι τέλος πάντων επιβάλει???
Ανοχή στα πάντα???
Ακόμα και στον ξεπεσμό???

- Γιατί δεν προτοστατείτε εσείς σ αυτές τις κοινωνικές αντιστάσεις προκειμένου να τους προσδώσετε έντονο χρώμα "δημοκρατίας" και αρκείστε στο να βαφτίζετε ακροδεξιούς όσους τολμούν να έχουν αντίλογο σ αυτόν τον ξεπεσμό???

- Για πείτε μας τελικά πόσο δημοκράτες θεωρείτε εσείς τα τσιράκια του SOROS που οργανώνουν ανά τον κόσμο όλα αυτά αλλά και άλλα ανάλογα πανηγυράκια???

- Για πείτε μας τελικά ο πολυλατρεμένος σας SOROS ο οποίος χρηματοδοτεί, οργανώνει και στηρίζει τη δράση όλων αυτών των ευαγών ιδρυμάτων, μήπως αποτελεί το διεθνή στυλοβάτη της δημοκρατίας και των ανθρώπινων αξιών και δε το έχουμε αντιληφθεί???

- Για πείτε μας για σας που υπάρχουν όρια και που υπάρχουν (αν υπάρχουν) κόκκινες γραμμές???

- Για πείτε μας τι θα πείτε αύριο στους παιδεραστές αν θελήσουν να κάνουν κάποια αντίστοιχη παρέλαση «υπερηφάνειας» όταν θα σας τρίβουν τα μούτρα τα δικά σας τα επιχειρήματα???
Θα αντισταθείτε ή θα συμβιβαστείτε???

- Για πείτε μας, εάν αύριο ξεσηκωθεί ο κόσμος σε ανάλογες φιέστες και παρελάσεις των παιδεραστών πάλι εσείς για «ακροδεξιούς» θα συνεχίσετε να μιλάτε???

Επιτέλους δηλαδή σ αυτόν τον τόπο κάποια στιγμή πρέπει και να συνεννοηθούμε…
Αυτή η ύπουλη μεθοδολογία που θέλει να χαρίζει στην ακροδεξιά όλα εκείνα που έχετε αποφασίσει να πυροβολείτε και να ξεπουλήσετε, δεν πρέπει να περάσει.
Σ αυτό το ύπουλο παιχνίδι, οι λαοί έχουν υποχρέωση να αντισταθούν. 
Δεν υπάρχουν «ακροδεξιές» αξίες. Ποτέ δεν υπήρξαν. Αυτό που υπάρχει είναι αξίες απλές και ανθρώπινες τις οποίες όλοι εσείς ξεπουλήσατε, και τώρα τις πυροβολείτε βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στο γενιτσαρισμό σας.

Έλεος πια…
Ακόμα και η δημοκρατία έχει τα όρια της.
Και το ξέρετε όλοι καλά πως στο όνομα της υποκριτικής υπεράσπισής της, έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος των λαών.
Και αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή, δεν υπηρετεί κανενός είδους δημοκρατία.
Αυτό που υπηρετεί είναι τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στη συντονισμένη της προσπάθεια για την αποσύνθεση των κοινωνιών και την αφυδάτωσή τους από το αξιακό περιβάλλον που προσδιορίζει την ίδια τους την υπόσταση.                                                                ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: