ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Φυλλορροεί και καταρρέει η Ανίερη Ετερόκλητη Συγκυβέρνηση των Δωσιλόγων.

Ακόμα δεν οριστικοποιήθηκαν όλα τα νέα...
εφιαλτικά μέτρα σφαγής του Ελληνικού Λαού -μια που οι δύο «τρόικες», εσωτερικού και εξωτερικού, παίζουν το παραπλανητικό θέατρο των δήθεν διαφωνιών- και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των Τριών Κομμάτων της άθλιας Συγκυβέρνησης των Εντολοδόχων της Μέρκελ κυριολεκτικά αποσυντίθενται. Με πρωτόγνωρα ραγδαίους ρυθμούς και με πολλούς βουλευτές έτοιμους να παραστήσουν τους «ελεύθερους σκοπευτές» κατά τις κρίσιμες ψηφοφορίες για τα μέτρα στη Βουλή. Ήδη βουλευτές διαγράφονται «προληπτικά» με συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες (περίπτωση Σταυρογιάννη της ΝΝΔ του Σαμαρά) ή φεύγουν... πρώτοι με ανεξαρτητοποιήσεις (όπως ο Μιχελογιαννάκης του Κουβέλη).  Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα -έστω κι αν ακόμη δεν έχει υπάρξει ορατό κρούσμα- το έχει το υπό... εξαφάνιση ΠΑΣΟΚ του Μπένι. Εκεί δεν μπορούν με βεβαιότητα να προσδιορίσουν πόσοι βουλευτές θα καταψηφίσουν τελικά τα μέτρα...

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι ότι η θνησιγενής Συγκυβέρνηση-Τρόικα Εσωτερικού οδηγείται νωρίτερα από το αναμενόμενο στην κατάρρευση και την απαξίωση. Στις συνειδήσεις του Λαού αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί. Τα κόμματα που τη συναπαρτίζουν (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) μετά βίας συγκεντρώνουν, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, κατά μέσο όρο γύρω στο 36%, μόλις 4 μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές που πήραν συνολικά 48,2%!
Στα πλαίσια αυτά ακούγονται ως φαιδρά παραμυθάκια και έωλοι λογαριασμοί χωρίς τον ξενοδόχο (δηλαδή το Λαό) τα ευφάνταστα σενάρια περί συγκρότησης νέας μεγάλης Παράταξης του Κέντρου με ηγέτη τον Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή τον πιο αποτυχημένο Πρωθυπουργό και αρχηγό κόμματος της Μεταπολίτευσης. Που θα ανατραπεί σε χρόνο ρεκόρ και θα οδηγηθεί χωρίς κανένα ελαφρυντικό στο Σκουπιδόλακκο της Ιστορίας, μαζί με όλο το νεοφασιστικό σκυλολόι που τον περιβάλλει. Το ανθρωπάκι που είναι η αιτία του σημερινού πολιτικού αδιεξόδου της Χώρας. Του Εφιάλτη που ευθύνεται για την ηθική «νομιμοποίηση» και ισχυροποίηση της Ακροδεξιάς τα τελευταία χρόνια. Τον ηθικό αυτουργό του άγους της «Χρυσής Αυγής» και του ονείδους του νοσηρού εθνικισμού που την τροφοδοτεί.
Ένα απομένει. Η όσο το δυνατό ταχύτερη απαλλαγή της Πατρίδας μας από τους Πουλημένους Συγκυβερνήτες και ο πολιτικός ενταφιασμός τους στις επόμενες εκλογές. Η παραδειγματική τιμωρία του φαύλου συστήματος της διαπλοκής που συντηρεί τη Συγκυβέρνηση στην εξουσία, για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Ελλάδας και τον εξανδραποδισμό των πολιτών της.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: