ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Ποίος φοβᾶται τήν Χρυσήν Αὐγήν;2009 +4 πόσο κάνει; Μήπως 2013;
Αυτό είναι το έτος κλειδί. Το έτος των Ευρωεκλογών.
Το έτος που θα μπει ένα κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Θα την αφήσουν ή θα τη βγάλουν εκτός νόμου;
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την μασωνοκρατούμενη Ε.Ε. Αν βγάλουν εκτός νόμου την Χ.Α. θα θεριέψει, θα δημιουργηθεί άλλο κόμμα που θα σαρώσει στις εκλογές.  Αν δεν την βγάλουν εκτός νόμου τότε θα την λουστούν μέσα στις Βρυξέλλες όπως είναι, ατόφια με τα σύμβολα της και με τα χρώματά της.  Αν πάμε σε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, οι βουλευτές της Χ.Α. στο ελληνικό κοινοβούλιο θα διπλασιαστούν.
Αυτό είναι το πρόβλημα του συστήματος. Όχι το τι θα γίνει στην Ελλάδα αλλά εάν θα μπει ένα κόμμα που χαιρετάει με τον αρχαιοελληνικό τρόπο, ο οποίος σήμερα ονομάζεται φασιστικός, μέσα την ευρωβουλή. Αν μπει ένα, μελλοντικά θα μπούνε και άλλα, από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και στο τέλος και από την ίδια την Γερμανία. Το κάστρο των Βρυξελλών τρίζει και η Ελλάδα για ακόμη μια φορά θα αποδειχθεί ο ομφαλός της γης, ο τόπος δηλαδή που πάντα όριζε τις εξελίξεις, τις θρησκείες, τις ιδεολογίες. Ακόμη και το ΔΝΤ μέσω της Ελλάδος μπήκε στην Ευρώπη. Η μοναδική στιγμή που απουσίαζε η Ελλάδα από τις εξελίξεις ήταν όταν ανακαλύφθηκε ο νέος κόσμος, γιαυτό και από τότε όλα πάνε στραβά, γιατί χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει ισορροπία στην οικουμένη.
Στο θέμα μας τώρα. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρόβλημα για την Ελλάδα και την ελληνική δημοκρατία. Λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό. Η Ευρωπαϊκή Ένωσις είναι αυτή που φοβάται το κόμμα του Μιχαλολιάκου και τους έχω ικανούς ακόμη και να δώσουν δικαίωμα ψήφου σε λαθρομετανάστες στις ευρωεκλογές  προκειμένου να μην ζήσουν αυτήν την στιγμή.
Αν είχα λεφτά να στοιχηματίσω θα στοιχημάτιζα ότι η παρέα των Βρυξελλών θα το ζήσει τελικά το θρίλερ γιατί πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε να σταματήσει το ποτάμι. Ζούμε ιστορικάς στιγμάς και θα ζήσουμε ακόμη ιστορικοτέρας, καλάς ή κακάς θα δείξῃ, σε καμίαν περίπτωσιν όμως ανιαράς.
Στράβων Ἀμασεύς                                                                                                                                    ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: