ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Κωστής Στεφανόπουλος: Ψήφιζα φυσικά ΠΑΣΟΚ !

  Ο Κωστής Στεφανόπουλος αποκαλύπτει στο βιβλίο "Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος" της Νίτσας Λουλέ, ότι από την ημέρα που έφυγε απο τη Νέα Δημοκρατία, μετά την ήττα του στη μάχη για την ηγεσία της, δεν ξαναψήφισε ποτέ τη...
μητέρα-παράταξη της Κεντροδεξιάς. Αντιθέτως, ψήφισε Αριστερά, και "φυσικά ΠΑΣΟΚ", όπως είναι η επίμαχη αποστροφή του, σύμφωνα με το site thebest της Πάτρας.
"Εδώ και χρόνια δεν ανήκω πουθενά. Ψήφισα τον Λεωνίδα στην Ευρωβουλή, τη Δαμανάκη όταν ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού και φυσικά ΠΑΣΟΚ. Δεν είχα καμία σκέψη να φύγω από τη ΝΔ. Ήταν το κόμμα μου. Ο Μητσοτάκης ήταν ξενόφερτος. Τον έφερε ο Καραμανλής", σχολιάζει στη Νίτσα Λουλέ ο Κωστής Στεφανόπουλος.                                                                     ΠΗΓΗ                                                                                                                                                          Υ.Γ.: ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: