ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Όχι Τσίπρα στην πρόταση Καμμένου να ρίξουν την κυβέρνηση

Όχι από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προκαλέσουν εκλογές με ομαδική παραίτηση των βουλευτών τους
Αρνητικός στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά "έωλη" την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.
"Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση" αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων τη μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του "είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του Πάνου Καμμένου".                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: