ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!



«Ποιος θα πονέσει περισσότερο; Ο πιο αδύνατος. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Μην την αλλάζουμε. Θα γκρινιάξουμε, θα φωνάξουμε, θα πλαντάξουμε, αλλά δύο λύσεις έχουμε. Ή θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή θα επαναστατήσουμε και θα κάνουμε Τυνησία τη χώρα. Εγώ ανάμεσα στα δυο –δυστυχώς για κάποιους- ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ όσο επώδυνη και κοπιαστική κι αν είναι».

Τάδε έφη ο Καρατζαφέρης στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ τηλεοπτικό σταθμό ALTER (είπαμε όλοι παράνομοι είναι). Κανένα νεώτερο στις αντιλήψεις μας και τα πιστεύω μας για αυτόν δεν άλλαξε με αυτή του την δήλωση. ΄Ίσα ίσα που τώρα γίνεται ειλικρινής και για τις προθέσεις του και για ότι έχει πολιτικά ενεργήσει εδώ και χρόνια,

Άλλωστε σε προσωπικό επίπεδο ο Καρατζαφέρης έχει αρχίσει από χρόνια να προσαρμόζει την δική του ζωή σε αυτή τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ δημιουργόντας μιά αμύθητη ακίνητη και όχι μόνο περιουσία. Ξέρει ο Καρατζαφέρης ότι το χρήμα είναι αυτό που κυβερνάει και φροντίζει να έχει τις καλύτερες σχέσεις μαζί του. "Το χρήμα πολλοί εμίσησαν..." αλλά ο Καρατζαφέρης ΟΧΙ... που δεν έχει κανέναν λόγο να γκρινιάξει, να φωνάξει και να πλαντάξει!

www.stoxos.gr                                                                  ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: