ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Καλεντερίδης και Λάλας: ΔΕΝ συμμετέχουμε στην εκδήλωση του Λ.Α.Ο.Σ.

Εδώ και 10 μέρες διαβάζουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Λ.Α.Ο.Σ. για να τιμήσει την επέτειο για τα Ίμια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:
Όπως βλέπετε διαφημίζουν παντού τα 2 τρανταχτά ονόματα:
του Σάββα Καλεντερίδη
και του Σταύρου(Στιβ) Λάλα.
Δείτε κ τις φωτογραφίες από το σχετικό βίντεο για τις 2 εκδηλώσεις:
Για επιβεβαίωση παραθέτουμε ολόκληρο το σχετικό ενημερωτικό βίντεο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ:




Η επόμενη φωτογραφία είναι από την Ιστοσελίδα της Νεολαίας του Λ.Α.Ο.Σ.
http://www.neolaialaos.org/2011/01/o_22.html:
Όπως βλέπετε προβάλλουν έντονα την παρουσία του Σταύρου Λάλα για να προωθήσουν την εκδήλωσή τους.


Όπως διαβάσαμε όμως χθες στο Ιστολόγιο ArmyAlert
http://armyalert.blogspot.com/2011/01/blog-post_2005.html
:

Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;
Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.

Την πληροφορία μας την μετέδωσε αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ.



Ως Αντιπαρακμή θελήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση του Armyalert.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον κ. Γιάννη Κουριαννίδη, γνωστό πατριώτη με πολυετής αγώνες, που χαίρει εκτίμησης από την συντριπτική πλειοψηφία του πατριωτικού χώρου.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον κ.Κουριαννίδη ότι -μετά από συνομιλία που είχε ο ίδιος τόσο με τον Σταύρο Λάλα όσο και με τον κ.Σάββα Καλεντερίδη, κανείς τους δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.

Μάλιστα, όπως του είπε ο κύριος Καλεντερίδης, το κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ (του ΛΑΟΣ) τον επισκέφθηκε στο βιβλιοπωλείο του και του ζήτησε μία συνέντευξη για τα Ίμια.
Ο κ.Καλεντερίδης φυσικά δεν αρνήθηκε να τη δώσει.
Για να διαπιστώσει ότι (όπως φαίνεται) η συνέντευξή του θα αποτελέσει την διαφημιζόμενη "παρουσία-ομιλία" του στις 2 εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ!
Επίσης ο κ Κουριαννίδης μας ανέφερε ότι ο κύριος Καλεντερίδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα επιστρέψει στη Αθήνα την Δευτέρα βράδυ!!
Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.


Επίλογος
Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι τακτικοί αναγνώστες του Ιστολογίου μας αποφεύγουμε να προβάλλουμε πολιτικά κόμματα.
Ιδανικά μας είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, σ' αυτά πιστεύουμε και αυτά μας ενώνουν και δεν επιθυμούμε να αντικαταστήσουμε την αγάπη μας σ' αυτά με μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαστήκαμε να ασκήσουμε κριτική στο κόμμα του Λ.Α.Ο.Σ. πχ στην επιμονή για την υποψηφιότητα Ψινάκη (δείτε την ανάρτησή μας εδώ).
Θεωρούσαμε ότι κάτι τέτοιο εξευτελίζει τα ιδανικά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο Λ.Α.Ο.Σ.
Το ίδιο κάναμε όταν θεωρήσαμε ότι ο Λ.Α.Ο.Σ. προσπάθησε να καπηλευθεί την ηρωική μας δασκάλα μας Χαρά Νικοπούλου (διαβάστε την ανάρτησή μας εδώ)

Σε άλλες περιπτώσεις επικροτήσαμε την δράση στελεχών του πχ την παρουσία και στήριξη στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου,από την πρώτη στιγμή των δοκιμασιών της, εκ μέρους του βουλευτή κ.Πολατίδη, (δείτε εδώ.)
Το ίδιο ακριβώς κάναμε και για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (μπορείτε να επιλέξετε τις αντίστοιχες ετικέτες στο Ιστολόγιό μας κ να το διαπιστώσετε).

Όμως αν επαληθευθεί το δημοσίευμα του ArmyAlert για τον Στ.Λάλα και αν διαπιστώσουμε ότι ομοίως χρησιμοποίησαν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και το όνομα του Σάββα Καλεντερίδη τότε θα έχουμε μία ακόμη "πτώση" του κόμματος του ΛΑΟΣ.                                                                  ΠΗΓΗ:antiparakmi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: