ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύριε Καζάκο (υιέ), σε ποιόν απευθύνεστε; Σε μας ή στον πατέρα σας;

Κων/νος Καζάκος (υιός)
Ο υιός Καζάκος ομίλησεν, ή μάλλον συνέγραψεν "εθνικό πόνημα" στη σελίδα  newsbomb του αγαπητού μας κ. Χαρδαβέλα.
Αναδημοσιεύουμε λοιπόν:
__________________
Τι είναι η Ελλάδα μας; Μην είναι τα όρη; Μην είναι τα άγρια βουνά; Μην είναι όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που τα τσεπώνουν χοντρά, απιστούν συνεχώς, βλάπτοντας την πατρίδα τους, προδίδοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, προδίδοντας γενικά... και παρ' όλα αυτά μένουν πάντα ατιμώρητοι; Μην είναι οι Έλληνες, που έχουν ζωοποιηθεί και οδεύουν ως πρόβατα στο σφαγείο, βλέπουν τους μπροστινούς να σφάζονται και περιμένουν την σειρά τους αποχαυνωμένοι;
Μην είναι... μην είναι...
Ελλάδα είναι ο πολιτισμός μας... που έχουμε ξεχάσει...
Είναι οι ηθικές αξίες που είχαμε ως λαός και που τώρα τις γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια...
Λέξεις όπως "καθήκον", "δικαιοσύνη", "φιλότιμο", "μπέσα"...
Ήμασταν πάντα ανυπότακτοι ως λαός και δεν τρώγαμε κουτόχορτο...
Δεν ξεπουλάγαμε τη χώρα μας...
Ήμασταν περήφανοι και πολεμούσαμε για τα πιστεύω μας...
Και όλοι μας σεβόντουσαν, μας συμπαθούσαν, μας εχθρεύονταν, μας μισούσαν, αλλά πάντως δεν μας λυπόντουσαν...
Τώρα;
Μήπως τελικά δεν μας αξίζει αυτή η χώρα; Μήπως τελικά δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες; Τι είναι η Ελλάδα μας; Eμείς...
__________
gianniotis: Θα σας πούμε εμείς κ. Καζάκο (υιέ) τί είναι η Ελλάδα μας.! Κατά την άποψη του φερομένου ως ...σταλινικού εθνοπατέρα σας, η Ελλάδα μας - ελέω υμών - κατάντησε έρμαιο των αποφάσεων του ..."προοδευτικού" ΠΑΜΕ, του οποίου τις ενέργειες επικροτεί ο ...πένης πατήρ σας.
Ομιλείτε και περί "δικαιοσύνης" κύριε υιέ Καζάκο; Ήμαρτον, για να μην πω "Κύριε φύλαττε", καθόσον διατηρώ επιφυλάξεις για το αν πιστεύετε στον Κύριο.
Υιέ Καζάκο, ως χώρα δεν τρώγαμε ποτέ κουτόχορτο. Η φατρία στην οποία ανήκει ο ..."προοδευτικός" πατήρ σας (ενδεχομένως κι' εσείς) συνεχίζει να ποτίζει με δηλητήριο τα πειθήνια όργανα και ...στρατιωτάκια του ΠΑΜΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τριάντα, σαράντα νοματαίοι του πατρικού σιναφιού σας κηδεμονεύουν όλους τους εργασιακούς χώρους δίκην τσογλαναρίας και σταλινογενίτσαρων. Βεβαίως εκμεταλλεύονται και το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχει κυβέρνηση με αρχίδια. 'Η μάλλον το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχει καθόλου κυβέρνηση.
Είδατε πολλά κρουαζιερόπλοια κύριε υιέ Καζάκο να φτάνουν στον Πειραιά; Φρόντισαν οι κόκκινοι κατσιαπλιάδες να τα διώξουν κακήν κακώς προς Μάλτα και Τουρκία.
Γιατί σας τα γράφω όλα αυτά;
Από μια μεριά, κακώς που αφιερώνω χρόνο και κόπο για χατήρι σας.
Από την άλλη, θέλω να ρωτήσετε τον ..."προοδευτικό" πατήρ σας για τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στην Α.Ε. του ΚΚΕ "Τυποεκδοτική", καθώς και στον 902.
Αααα, υιέ Καζάκο και κάτι άλλο.
Στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στη βιομηχανική περιοχή, κάποιος ..."καπιταλιστής" ονόματι Καρυπίδης είχε ένα εργοστάσιο που από τα χέρια του έτρωγαν ψωμί κάμποσες οικογένειες.
Το αποτέλεσμα;
Οι συνεχείς καταλήψεις μιας μικρο ομάδας της σταλινικής τσογλαναρίας του ΠΑΜΕ ανάγκασαν τον ..."καπιταλιστή" να κλείσει το εργοστάσιό του και να μείνουν στο δρόμο αυτές οι ...κάμποσες οικογένειες.
Θέλεις κι' άλλο αποτέλεσμα υιέ Καζάκο;
Ο Καρυπίδης πέθανε από το κακό του...
Έχεις την τόλμη να εκφράσεις τα συλλυπητήριά σου για τον χαμό του ..."καπιταλιστή";
Έξω από το εργοστάσιό του ξέμειναν τα ξεσκισμένα από τον αέρα πανό των ..."προοδευτικών" κατσιαπλιάδων.
Καληνύχτα σας Κύριε υιέ Καζάκο.                                                                                  ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: