ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

3.000 Άδειες Δ.Χ. σε Αλβανούς και Βουλγάρους;



Αγαπητό ANTINEWS πολύ καιρό τώρα ενημερώνωμε από το Διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το δικό σου site.Είμαι 40 ετών εργαζόμενος πατέρας 2 παιδιών που δεν έχει να ελπίζει πλέον πουθενά.Έζησα το δράμα των Φορτηγατζήδων από πρώτο χέρι καθ’ ότι ο αδελφός μου είναι ενας από τους κυρίως θιγόμενους του κλάδου λόγω του ότι αγόρασε σχετικά τελευταία άδεια Δ.Χ.Το λάθος του το μεγάλο είναι ότι αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια νωρίς και αυτή την στιγμή έχει και δυο μικρά παιδάκια.Όμως ζει και εκείνος το δικό του δράμα.Εκτός του ότι είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό όπως οι περισσότεροι και κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του την οποία είχε βάλει υποθήκη για να πάρει δάνειο από τους σύγχρονους “τοκογλύφους” με τα κουστούμια όπως και πολλοί εργαζόμενοι του κλάδου έρχετε ένα απρόσμενο γεγονός να βάλει ταφόπλακα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που οι Βουλευτές,Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης (ούτε να τους πιάνω στο στόμα μου δεν θέλω) να ισοπεδώσει  πλέον και Νομοτελειακά.
Προσφάτως η Κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπουργού ΕΔΩΣΕ περίπου 3.000 Άδειες Δ.Χ. σε ανθρώπους από την Αλβανία και την Βουλγαρία λόγω καλής γειτνίασης με τις χώρες αυτές.Το αποτέλεσμα αυτού, το οποίο δεν έχει έλθει στη Δημοσιότητα ακόμα και προσπαθώ εγώ να το φέρω, είναι η ισοπέδωση των ανθρώπων αυτών.
Οι αλλοδαποί οι οποίοι κυκλοφορούν με Δ.Χ. με Αλβανικές & Βουλγαρικές Πινακίδες έχουν κατακλύσει το Λεκανοπέδιο είναι αμφίβολο εάν καταρχάς (και είναι μείζον ζήτημα) έχουν πληρώσει τις άδειες αυτές.Προσωπικά δεν νομίζω.
Κυκλοφορούν πολλές φορές χωρίς παραστατικά και χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και το κυριότερο κλέβουν το ψωμί του Έλληνα Μεταφορέα και όλου του κλάδου ΚΥΡΙΩΣ με την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού Κράτους.Τις τελευταίες μέρες ομάδες της Τροχαίας έχουν κατακλύσει επίσης το Λεκανοπέδιο και έχουν αρχίσει να μοιράζουν πρόστιμα σε όλους αυτούς (και πολύ καλά κάνουν).
Όμως ακόμα και αυτά είναι αμφίβολο αν θα πληρωθούν αφούν εάν φύγουν από τα Σύνορα (υπάρχουν άραγε;) της Χώρας κλάψτα Χαράλαμπε.Για όποιον αγοράζει από καταστήματα PRAKTIKER & CARREFOUR και ρίξει μια ματιά στα Φορτηγά που ξεφορτώνουν θα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα έχουν πινακίδες Εθνικότητας που προανέφερα.
Συνεπώς άλλο ένα “έγκλημα” ολοκληρώνεται.
Εξάλλου το μόνο που έχει μείνει σε εμάς είναι η αξιοπρέπεια.
Εάν η συγκεκριμένη Κυβέρνηση μας την πάρει και αυτή τότε δυστυχώς πρέπει να την κάνει μόνη της με ελαφρά πηδηματάκια.
Αν και είναι θέμα χρόνου..
Γ. Τ.                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: