ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Ρατσισμός είναι η διάκριση και ο διαχωρισμός των ανθρώπων με βάση την φυλετική τους καταγωγή. Ο ρατσισμός είναι φυσική επιλογή, διότι είναι δημιούργημα της φύσεως. Ο αντι-ρατσισμός είναι ιδεολογική προκατάληψη διότι είναι επινόηση του αλλοτριωμένου ανθρώπου της παγκοσμιοποίησης.
Η φύση αναγνωρίζει το ανθρώπινο είδος μέσω της διάκρισής του σε φυλές, κάθε μια από τις οποίες έχει εδώ και χιλιετίες την κοιτίδα της. Η μαύρη φυλή την Αφρική, η κίτρινη την Ασία, η κόκκινη την Αμερική. Ιδιαίτερα η λευκή φυλή είναι εκείνη η οποία δημιούργησε όλες τις ανώτερες εκφάνσεις του πολιτισμού, την φιλοσοφία, την τέχνη, την επιστήμη και την πολιτική, στην κοιτίδα της, την Ευρώπη και τις διέδωσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης.
Σήμερα, το κυρίαρχο σύστημα της παγκοσμιοποίησης επιχειρεί την άλωση και τον αφανισμό αυτού του πολιτισμού, μέσω της εισβολής της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας στην Ευρώπη.
Στο αντι-πολιτιστικό χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησης, όπου όλες οι αξίες εκπίπτουν σε αξίες αγοράς και κατανάλωσης, το κυρίαρχο σύστημα επιχειρεί την βίαιη ανάμειξη και ομογενοποίηση φυλών, λαών και πολιτισμών, με την αποκοπή τους από τις ρίζες και τις παραδόσεις τους και στόχο την παραγωγή του μιγάδα, που είναι ο εκριζωμένος, απρόσωπος άνθρωπος της φυλετικής πανσπερμίας. Ο μιγάδας είναι ο αγελαίος μαζάνθρωπος που αποκομμένος από τις καταβολές του, δεν αναγνωρίζει καμιά καταγωγή ή πολιτιστική ταυτότητα, συνεπώς δεν μπορεί να αναλάβει κανένα ιστορικό προορισμό. Ο μιγάδας, ως αγοραίος καταναλωτής ή κοινωνικός παρίας είναι το αποκτηνωμένο προϊόν της παγκοσμιοποίησης, έρμαιο στις ορέξεις των παγκόσμιων εξουσιαστών.
Το κυρίαρχο σύστημα επιχειρεί να καταστήσει όλους τους λαούς επιλήσμονες του πολιτισμού τους, επήλυδες, αρνητές της πατρίδας τους και σκλάβους της παγκοσμιοποίησης. Όλους; Όλους εκτός από ένα. Ένα λαό που επιμένει τέσσερεις χιλιετίες τώρα στην ακριβώς αντίθετη πορεία από αυτήν που ο ίδιος επιβάλλει δια μέσου του κυρίαρχου συστήματος σε όλους τους άλλους. Τον μόνο λαό που τηρεί απαρέγκλιτα τον ρατσισμό και την ιδιοπροσωπία του, σε πείσμα των νέων καιρών, ως πολύτιμη κιβωτό της παράδοσής του. Είναι ο παγκοσμιοποιημένος έμπορος της Δουλείας του Τόκου, ο σιωνιστής.
Το πολιτικό όργανο δια μέσου του οποίου το κυρίαρχο σύστημα επιβάλλει την αντιπολιτιστική παγκοσμιοποίηση και την δουλεία των λαών είναι η δημοκρατία, με τους δυο ομογάλακτους βραχίονές της. Τον δεξιό φιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό και τον αριστερό σοσιαλιστικό διεθνισμό. Μάλιστα, η δημοκρατία σήμερα στιγματίζει και διώκει κάθε πεποίθηση που εκδηλώνει ένα φρόνημα άρνησης της κυρίαρχης άποψης και θεσμοθετεί την ποινικοποίηση της αντίθετης στην “πολιτική ορθότητα” γνώμης, ακόμη και σκέψης, προκειμένου να φιμώσει τον αντίλογο. Στην τρομοκρατία της ορθώνουμε τον ρατσισμό μας ως την περήφανη αντίστασή μας.
Ο ρατσισμός ως υγιές ένστικτο φυλετικής και πολιτιστικής αυτοσυντηρησίας είναι η μόνη αντίσταση στην ισοπέδωση και παρακμή των αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ο ρατσισμός είναι η φυσική αντίδραση των ευρωπαϊκών λαών στην επιχειρούμενη από το κυρίαρχο σύστημα της παγκοσμιοποίησης βίαιη ιδεολογική επιβολή του αντι-ρατσισμού και του πολυπολιτισμού ως αναντίστρεπτου τρόπου ζωής, που αλλοιώνει την φυλετική σύσταση, αποσυνθέτει τις κοινωνικές δομές και αλλοτριώνει την πολιτιστική μας ταυτότητα.

Ο ρατσισμός είναι το αντίδοτο στην παγκοσμιοποίηση και είναι μόνος στον αγώνα εναντίον του κυρίαρχου συστήματος γιατί,

Εναντίον του συστήματος είναι μόνον Εκείνος, εναντίον του οποίου επιτίθεται λυσσαλέα και σύσσωμο από άκρου εις άκρον ολόκληρο το σύστημα.

ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: