ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μποϋκοτάζ ΤΩΡΑ σε Pit Bull , Lonsdale , Dr Martens , Fred Perry !

Εδώ και χρόνια η Lonsdale ήταν η μάρκα ρούχων των Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών. Αυτός που τώρα αγοράζει ρουχισμό από αυτή την εταιρία χρηματοδοτεί την αντιρατσιστική της εκστρατεία …



Ο H. Bulshink της Lonsdale Γερμανίας δήλωσε:« Κρεμάμε ταμπέλες στα ρούχα μας με το σήμα της εκστρατείας ( Κουράγιο ενάντια στην ρατσιστική βία ) , βοηθάμε στην διοργάνωση αντιρατσιστικών φεστιβάλ μουσικής και συνεργαζόμαστε με την οργάνωση της Δανίας Racism Beat It! »



Η οργάνωση Racism Beat It! είναι κομμάτι του Pop against Racism ( τώρα ονομάζεται Mixt ) και δημιουργήθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 σε κύκλους αντιφασιστικών οργανώσεων του Άμστερνταμ.




Οι συντονιστές ήταν μέλη του SAP και CPN. Από την ίδια οργάνωση εμφανίστηκε η Αντιφασιστική Δράση ( AFA ).


Ακόμα η εταιρία παραγωγής ρούχων Fred Perry , Dr Martens , Ben Sherman , αλλά και Hooligan , Pit Bull και άλλες γνωστές μάρκες κατασκευάζουν τα ρούχα αυτά σε χώρες με χαμηλό κόστος παραγωγής με αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι εργάτες να χάνουν τις δουλειές τους.



Σκέψου πριν χαλάσεις τα χρήματα σου ενισχύοντας έτσι τους εχθρούς σου !


Είναι καλύτερο να αγοράσεις κοντομάνικες μπλούζες και άλλα ρούχα από Εθνικοεπαναστατικά συγκροτήματα και ομάδες που βοηθούν τον σκοπό μας !

Τις περισσότερες φορές είναι πιο φθηνά και με τα λεφτά που εξοικονομείς μπορείς να φτιάξεις ένα δυναμικό επαναστατικό πολιτικό περιοδικό , να φτιάξεις αυτοκόλλητα η να αγοράσεις σπρέι και να συνεχίσεις την επαναστατική δράση για τον Λαό και την Πατρίδα !


Μην δίνεις τα χρήματα σου σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις Ιδέες μας !



Σ.Σ. Μετάφραση από φυλλάδιο της Ολλανδικής Εθνικοεπαναστατικής ( NR ) μουσικής μπάντας Brigade M.                                                                     ΠΗΓΗ:mavroskrinos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: