ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Στο πλευρό του Ελληνισμού οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές

Στο πλευρό του Ελληνισμού στέκονται τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα χάρη και στην έντονη παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στα δρώμενα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης.

Σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα όπου μεγάλος όγκος παρανόμων εισέρχεται από τα σύνορα με την Τουρκία ,δύο μεγάλα Κινήματα της Ευρώπης το ουγγρικό Jobbik και το βρετανικό ΒΝΡ, ζήτησαν δια των εκπροσώπων τους την αυστηρότερη φύλαξη των συνόρων του Έβρου με την συμμετοχή της Frontex αλλά και την απόκρουση κάθε προσπάθειας εισδοχής της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Ο Αντιπρόεδρος και Ευρωβουλευτής του JOBBIK
Ο αντιπρόεδρος του ουγγρικού JOBBIK και ευρωβουλευτής Csanád Szegedi με γραπτή παρέμβασή του τόνισε πως από την στιγμή που η Τουρκία δεν σέβεται τα σύνορα της Ευρώπης και επιτρέπει την διέλευση χιλιάδων λαθραίων προς την Ελλάδα , η όποια συζήτηση για είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απαγορευτική!

Η παρουσία των χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Τουρκία σημαίνει αύξηση των ναρκωτικών , εγκληματικότητα αλλά και ωφελήματα προς αυτούς από τις κοινωνικές ασφαλίσεις των ευρωπαϊκών χωρών.
Η Τουρκία κατέληξε ο Csanád Szegedi είναι μία χώρα που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για είσοδο στην Ε.Ε. αφού δεν εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές αξίες .
Είναι πραγματικά ευχάριστη η στροφή προς την Ελλάδα του ιδιαίτερα δημοφιλούς ουγγρικού Εθνικιστικού Κινήματος.

O Πρόεδρος και Ευρωβουλευτής του ΒΝΡ
Ακόμα πιο σκληρή είναι η θέση του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος στην προσπάθεια της Τουρκίας να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας και της Ευρώπης .

Ο πρόεδρος του ΒΝΡ και ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν τονίζει πως την στιγμή που η Ελλάδα αποφάσισε να χτίσει τείχος για να προστατεύσει τα σύνορά της από την Τουρκία οι David Cameron, Nick Clegg ,Ed Miliband και τα κόμματά τους κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη .
Η θέση του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος είναι πως σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει εισροή εκατομμυρίων τούρκων μουσουλμάνων στις χώρες της Ευρώπης.
Ο Νικ Γκρίφιν υποστήριξε πως η Τουρκία έχει επίτηδες χαλαρώσει τα μέτρα στα σύνορά της έτσι ώστε να μπορούν να περνούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη χιλιάδες παράνομοι.
Είναι πολύ παράξενο, κατέληξε ,την ώρα που η Ελλάδα χτίζει τείχος για να προστατευτεί από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες τα κόμματα του κατεστημένου στην Μ. Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη να θέλουν να διευκολύνουν την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Σταθερή και κρυστάλλινη θέση των Εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης είναι η αποπομπή της ασιατικής αυτής χώρας και των υπηκόων της από την Ε.Ε.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα Εθνικιστικά Κινήματα ενημερώνοντας τους Ευρωπαίους πολιτικούς για τις Ελληνικές θέσεις .

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.                                                                                                    ΠΗΓΗ:ellinikofos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: