ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ (ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ)

                             "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ" προσφώνησε τους καλεσμένους του, ο κατά τον κον Γεωργίου, "Μαντάμ Βαλλιανάτου", και πως θα μπορούσε να έχει άδικο όταν καλυμμένοι πίσω από ένα γλοιώδες "ανθρωπιστικό" πέπλο ρίχνουν πάλι το δηλητήριο τους κατά της Ελλάδος, έφτασε σε σημείο μάλιστα αυτός ο "κύριος" να ειρωνευτεί την ηρωική δασκάλα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία έχασε και το παιδί της μετά από ξυλοδαρμό από τους ομοεθνείς του πράκτορα των τούρκων ΝΤΕ-ΝΤΕ που βλέπετε στο πάνελ.

Ο ΝΤΕ-ΝΤΕΣ που σε άλλο βιντεάκι τον έχουμε παρακολουθήσει να απειλεί μέχρι και Τούρκους οι οποίοι θα κάνουν έστω παρέα με ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ όπως μας αποκάλεσε!

Όσο για την καραφλή σουλτανίνα (που επίτηδες είναι καραφλή για να φοράει περούκα μετά), μέλος της "Αντιεθνικιστικής κίνησης" (δηλαδή επιδοτούμενη Μ.Κ.Ο. τσάμπα μάσα, χάψα, φούμα, με τα λεφτά του Έλληνα πολίτη) εμμέσως πλην σαφώς αναφέροντας διαρκώς τούς διεθνείς οργανισμούς απειλεί την Ελλάδα και πάλι με νταντά.

Δεν θα έλειπε βέβαια από την παρέα, και πως θα ήταν δυνατόν διαφορετικά, και ο δακτυλοδεικτούμενος Μαλακεδόνας Σκοπιανός πρακτορίσκος ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος πήρε τηλέφωνο μέσα στην τρελή χαρά για να υποβάλει τα σέβη του στον Βαλλιανάτο ο οποίος με τη σειρά του, τον ευχαρίστησε υποσχόμενος και μία εκπομπή μαζί του για να πούνε λέει "τα δικά τους"....Ακούτε εκεί; "ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ"!!!! Τις μαλακεδονικές μαλακίες δηλαδή...

Απορίας άξιον πως το ΚΟΝΤΡΑ του Κουρή ο οποίος το παίζει και πατριώτης μη χέσω, αφήνει τέτοιες κατευθυνόμενες ελεεινές εκπομπές πρακτόρων ξένων χωρών, να περνούν σχεδόν ωμά το μήνυμα ότι είμαστε ένοχοι που υπάρχουμε ακόμα σαν ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο καθένας ας σκεφτεί...

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, ο ΝΤΕ-ΝΤΕΣ σε κάποια στιγμή είπε μια μεγάλη Αλήθεια ότι ποτέ δεν πρόκειται να ταιριάξουμε Έλληνες και Τούρκοι ούτε να υπάρξει φιλία μεταξύ μας. Ακόμα και τα ελάχιστα "προοδευτικά" ζευγάρια Ελλήνων και Τούρκων, που κάνουν μικτούς γάμους μεταξύ τους, σε ένα τεράστιο ποσοστό αποτυγχάνουν παταγωδώς!!!

Περιττόν να αναφερθεί ότι αντίλογος από τηλεθεατές δεν υπήρξε αφού ο μαντάμ δεν επέτρεψε καμία αντίθετη φωνή στην εκπομπή του ως κοινός καραφασίστας που είναι. Το λέει μάλιστα και ο ίδιος στο τέλος της εκπομπής.

Κουρή, μουσίτσα, να τους χαίρεσαι.                                                                                                           ΠΗΓΗ:EllinikoDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια: