ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΖΗΤΩΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Χθες, ο βουλευτής του ζητωμνημονιακού τηλεκόμματος ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, που αφορά την Χρυσή Αυγή:
“Είναι απολύτως προφανές ότι η Χ.Α. δεν ενδιαφέρεται για καμμία από τις ιδέες και τις αξίες που εμάς μας συγκινούν. Οι άνθρωποι δεν είναι εκεί για κανέναν άλλον λόγο, παρά για να καπελώνουν τις προσπάθειες όλων, να παίζουν ξύλο το οποίο και προφανώς ευχαριστιούνται και για να διασπούν τον πατριωτικό χώρο και να διώχνουν κόσμο. Είναι αδύνατον να μαζικοποιηθή αυτό το κίνημα με τραμπουκισμούς. Εμείς δεν γίνεται να φτιάξουμε νεολαία με σκοπό να πηγαίνη να παίζη ξύλο με τους Χρυσαυγίτες, εμείς δεν πιστεύουμε στην βία, πιστεύουμε στο οργανωμένο κράτος. Στην τάξι! Φαντάζεσαι σήμερα να έδινα εντολή στους φρουρούς μου να συλλάβουν τους Χρυσαυγίτες που μας έβριζαν και μας απειλούσαν με ξύλο για να τους κάνω μήνυσι; θα είχε γίνει μεγάλη φασαρία με μόνους κερδισμένους τους ψευτοπροοδευτικούς. Θα ήταν καλό αυτό;…ενεργήσαμε με ψυχραιμία διότι εμείς πιστεύουμε στο κοινό καλό και εργαζόμαστε γι’ αυτό, εκείνοι ενδιαφέρονται μόνον για την Χ.Α. Ούτε για τους κατοίκους ενδιαφέρονται, ούτε για τους μετανάστες, ούτε για τίποτε απ’ όλα αυτά. Ενδιαφέρονται μόνον να κάνουν φασαρία και να καπελώνουν τα πάντα. Σήμερα είχαμε διασφαλίσει ότι με εμάς εκεί δεν θα πλησίαζε κανένας από την Ανταρσύα στην Πλατεία και το είχαμε κάνει μετά από αίτημα των κατοίκων προς εμάς, στο οποίο και ανταποκριθήκαμε. Στην ουσία δεν στράφηκαν οι Χρυσαυγίτες εναντίον μας, επιτέθηκαν στους κατοίκους που μας κάλεσαν! Δούλεψαν οι Χρυσαυγίτες υπέρ της Ανταρσύας του Σύριζα και των μεταναστών!”
Ιδού και η οφειλόμενη απάντησή μας:
1ον) Το ζητωμνημονιακό τηλεκόμμα ΛΑΟΣ ουδεμία ανακοίνωση εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες για την συγκέντρωση των κατοίκων, ούτε κάλεσε τα στελέχη και τους (εναπομείναντες) οπαδούς του να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον αγώνα τους. Οι 2 βουλευτές εμφανίστηκαν εκεί σαν κομήτες, εκεί ήταν και τα κανάλια των «νταβατζήδων» -που τους προβάλλουν μανιωδώς-, για να κάνουν  δηλώσεις , καπελώνοντας την όλη εκδήλωση. Στο σημείο αυτό, κατανοούμε την πικρία και την απογοήτευσή τους από την ματαίωση του τηλεοπτικού σώου που ετοίμαζαν.
2ον) Δεν ήταν τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που εξεδίωξαν τον ίδιο και τον συνάδερφό του, Α. Πλεύρη, από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αυτό είναι ένα τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ, το οποίο παπαγάλισαν κάποια θλιβερά «ακροδεξιά»(και «ναζιστικά», και «ναζιστικά»)παπαγαλάκια του μνημονιακού τηλεκόμματος, που έχουν πέσει σε πλήρη αφάνεια και ανυποληψία, ιδίως μετά την 7η Νοεμβρίου. Η αλήθεια είναι, οι βουλευτές του μνημονιακού τηλεκόμματος αποδοκιμάστηκαν από το σύνολο των παρευρισκομένων κατοίκων και εθνικιστών και απομακρύνθηκαν κατόπιν απαιτήσεως των κατοίκων, που δεν ανέχονται κοροϊδίες και όψιμα καπελώματα από τους μονίμως απόντες από τους πολυετείς αγώνες τους.
3ον) Ποια ενότητα ποιού «πατριωτικού χώρου» διασπούν οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής; Πως είναι δυνατόν να ανήκουν στον πατριωτικό χώρο αυτοί που ψήφισαν την υποδούλωση της πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ; Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες δηλώσεις του ιδίου του αρχηγού τους, χάρη σ’ αυτούς πέρασε το μνημόνιο, εφόσον σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες(!!!) 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν αρνητικά και μόλις είδαν τους καρατζαφερικούς να ψηφίζουν υπέρ, κώλωσαν και το υπερψήφισαν;
4ον) Ποιοί διώχνουν τον κόσμο κ. Γεωργιάδη; Οι σκληρά αγωνιζόμενοι με κάθε μέσον υπέρ αυτού, ή οι μονίμως απόντες από όλους τους λαϊκούς αγώνες ή και αισχροί συκοφάντες τους ακόμα (π.χ. συγκέντρωση έξω από τη Βουλή κατά του λαθρονομοσχεδίου);
5ον) Τα περί της εντολής προς τους φρουρούς του (τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός-αλήθεια, πόσους έχει;) να μας… συλλάβουν, που τελικά δεν έδωσε, το αφήνουμε ασχολίαστο.
6ον) Παρατηρούμε ότι ο πολυπράγμων και λαλίστατος -στα τηλεπαράθυρα των καναλιών της διαπλοκής- κ. Γεωργιάδης, δε βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει την άδικη, απάνθρωπη, κανιβαλική και κυρίως ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ επίθεση των πραιτωριανών του πράσινου κράτους, κατά των κατοίκων και των εθνικιστών. Δεν καταδικάζει ούτε καν τις ανίερες πρωτοφανείς και απίστευτες για πολιτισμένο κράτος πράξεις των πραιτωριανών, όπως η ρίψη δακρυγόνων μέσα σε Ορθόδοξο Ιερό Ναό και οι επιθέσεις που δέχτηκαν όσοι ζήτησαν εκεί άσυλο από την σαδιστική μανία τους. Αντιθέτως, γινόμενος ζηλωτής των πιο πρόστυχων και ξεδιάντροπων μεθόδων του αντεθνικού μνημονιακού κράτους, ρίχνει όλες τις ευθύνες στους αγωνιστές του κινήματός μας, που «ενδιαφέρονται μόνο για να κάνουν φασαρία», «να παίζουν ξύλο» κ.τ.λ.
Τέλος, να θυμίσουμε στον κ. Γεωργιάδη ότι δεν είναι ισόβιος βουλευτής. Κάποια στιγμή -που μπορεί και να έρθει πολύ σύντομα- θα κριθεί και πάλι από τον ελληνικό λαό. Και αυτή τη φορά, η σκληρή κρίση του λαού θα του προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη πίκρα και απογοήτευση από τη χτεσινή.                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: