ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ....ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ,ΕΒΑΛΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ


Ότι δεν έκανε ο Παπαγεωργόπουλος για χρόνια, με το παραεμπόριο, το οποίο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκανε  ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
 ¨όποιος θέλει να το διαπιστώσει μπορεί να .....
 κάνει μια βόλτα στην παραλία της Θεσ/νικης βράδυ και θα δει πάνω απο 100 μαύρους να έχουν στήσει ενα πολυκατάστημα και να πουλάνε δεκάδες παπούτσια.

Αν δεν μπορέσει εκει να καταλάβει τι δουλειά έκανε ο σκουλαρικάκιας ας πάει να πιει έναν καφέ παραλία και εκει θα περάσουν να του σπάσουν τα "φρύδια" άλλοι 100 μαύροι.

Ίσως αν πήγαινε  και στην Τσιμισκή τότε θα έβλεπε ότι εκεί οι μαύροι του κέντρου έχουν εξελιχθεί και πειράζουν ανήλικα  κοριτσάκια (βλέπεις έχουν γίνει μεγαλέμποροι) και αν δεν του φτάνει αυτό ας κάνει μια βόλτα στα στενά της πόλης .Κινέζοι Πακιστανοί σαν γαϊδούρια  φορτωμένοι αλλάξανε τα ονόματα τους όλους τους λένε ΓΙΑΝΝΗ άντρες και γυναίκες.

Τι κάνεις Γιάννη ???ΚΟΥΚΙΑ σπέρνω .

                                                                                    Μ.Κ

                                                                                   με αγάπη από την Θεσ/νικη
Υ.Γ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ.                                                          ΠΗΓΗ:aggeloiellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: