ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ JERONΙMO GROOVY ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Τόσο καιρό ήταν χαμένος στο υπερδιάστημα ο αρχιεπίσκοπος Jeronimo Groovy και έπρεπε να φορολογηθεί το φαγοπότι και η επιχειρηματική δραστηριότητα και εμπόριο της Εκκλησίας για να ανοίξει το στοματάκι του και να κάνει δυναμική εμφάνιση επιτέλους! Ναι είναι αλήθεια! Υπάρχει!

Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα!!

Αυτοί είναι οι σεμνοί και φιλεύσπλαχνοι αρχιερείς λοιπόν, μόνο τη στομαχάρα τους κοιτάνε οι μαυροκόρακες... Δεν μπορεί λέει να φορολογηθούμε γιατί δεν βγαίνουμε στα έξοδα μας! Μωρέ τι μας λες; Δηλαδή ο συνταξιούχος των 500ων ευρώ βγαίνει στα έξοδα του; Και είναι λέει άδικη και ανήθικη η φορολόγηση της Εκκλησίας και αντισυνταγματική γιαυτό και θα προσφύγει στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια!!! Μα φυσικά είναι άδικη και ανήθικη η φορολόγηση της Εκκλησίας όταν της ζητάνε μόνο το 20% να πληρώσει, ενώ από τους άλλους ζητάνε το 35% και το 45%!

Κύριοι αρχιτουρλόπαπες αρχιερείς μαυροκόρακες με τις κοιλιές τούμπανο από τις πολλές νηστείες, δε μου λέτε σας παρακαλώ πολύ, μισθό δεν παίρνετε από το Κράτος; Ναι. Ε λοιπόν να κατασχεθεί άμεσα από το Κράτος ΟΛΗ η Εκκλησιαστική περιουσία, για ποια άδικη και ανήθικη φορολόγηση μου λέτε; Να κατασχεθεί ολόκληρη η Εκκλησιαστική περιουσία και να εκποιηθεί άμεσα για να σωθεί η πατρίδα. Τι τις θέλετε τις περιουσίες και τα πακέτα; Αυτά σας δίδαξε ο Χριστός;

Εμείς θέλουμε Παπαφλέσσες δε θέλουμε μπουχέσες. Ο Χριστός είχε μόνο ένα χιτώνα, ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα γαϊδουράκι, δεν είχε ούτε ασήμια, ούτε χρυσάφια ούτε mercedes ούτε επαύλεις. Και περνώντας έξω από τον Ναό του Σολομώντος και βλέποντας το πανηγύρι των εμπόρων και των αρχιερέων, τους έσπασε στο ξύλο όλους αν θυμάστε καλά. Βάρδα μη κατέβει ξανά ο Χριστούλης γιατί που σας πονεί και που σας σφάζει κακομοίρηδες.

Φυσικά δεν παίρνω το μέρος αυτών των καρναβαλιών του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα είχαν κατακλύσει τις Εκκλησίες με πανό και πλακάτ κατά της Εκκλησίας που δε δέχεται τη φορολόγηση της. Αυτοί οι καρνάβαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, απλά την αφορμή βρήκαν για να εκφράσουν το μίσος τους κατά της επικρατούσας θρησκείας της χώρας μας της Ορθοδοξίας και καθόλου δεν τους νοιάζει εάν η Εκκλησία θα φορολογηθεί ή όχι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι αυτή η χώρα να γεμίσει με μιναρέδες και λαθραίους ταλιμπάνους. Και φυσικά άλλο πίστη και Εκκλησία και άλλο αρχιερείς, γραμματείς, φαρισαίοι, υποκριτές και συμφεροντολόγοι αρχιτουρλόπαπες και τΣΥΡΙΖΑίοι.

Και φυσικά δεν τα βάζω με τον απλό παπά, τον μοναχό και τους πολύ λίγους άξιους αξιωματούχους της Εκκλησίας οι οποίοι πραγματικά και ζουν σύμφωνα με τις επιταγές του Χριστού και βοηθούν καθημερινά τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αυτούς τους στηρίζω με πείσμα και ας μην είμαι ούτε καν θρησκευόμενος.

Βάλτε μυαλό λοιπόν μαυροκόρακες γιατί δεν φταίει κανείς άλλος παρά εσείς οι ίδιοι που οι πολίτες απομακρύνονται από την πίστη και την Εκκλησία την οποία μετατρέψατε σε αισχρό εμπορικό κέντρο και θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί γιατί ο Χριστούλης καιροφυλακτεί με το βούρδουλα στη γωνία.... Είναι καιρός για πραγματική νηστεία, να χάσετε και κάνα κιλό. Καλό θα σας κάνει ειδικά στην ηλικία σας....         ΠΗΓΗ:ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: