ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζουμε …….

Η κάλπη έκλεισε και μαζί της και η «ταφόπλακα» στην ελπίδα, την προσδοκία, την λύτρωση, την απελευθέρωση.

Ο πρωθυπουργός, το ΠΑΣΟΚ και τα «εξαπτέρυγα» του θριαμβολογούν για την νίκη τους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στην χθεσινοβραδινή … απολογία του στον ελληνικό λαό, περιέργως πως, παρέλειψε (!) να αναφερθεί στο μνημόνιο και την … αντιμνημονιακή του πολιτική, μήπως αυτό εντάσσεται σε στροφή της ΝΔ προς το υπό κυοφορία μπλοκ των μνημονιακών δυνάμεων;

Για «μεγάλες ανατροπές» μιλούν οι κυβερνητικοί κονδυλοφόροι, με πρώτη την μεγάλη …. αλλαγή στο δήμο της Αθήνας όπου εξελέγη ο Γ. Καμίνης με 77 χιλιάδες ψήφους(!) σε σύνολο 487 χιλιάδων εγγεγραμμένων στο δήμο της Αθήνας, δηλαδή με 15,8% (!), στην περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός εξελέγη περιφερειάρχης-μικρός πρωθυπουργός με 520 χιλιάδες ψήφους (!) σε σύνολο 2,8 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων στην μεγάλη αυτή περιφέρεια της Αττικής, δηλαδή με 18,57% (!).
Το 35% του εκλογικού σώματος .. απεφάνθη και έχρισε τοπικούς άρχοντες και «μικρούς πρωθυπουργούς» με το 15-20% του εκλογικού σώματος(!)

Το σύστημα και πάλι τα κατάφερε, με δημοκρατικές διαδικασίες … μειοψηφίας, βγήκε από τα δύσκολα και στάθηκε όρθιο.
Από σήμερα Συνέλληνες ανοίγουν και πάλι οι ασκοί του Αιόλου, η τρόικα σε πλήρη σύνθεση μαζί και η κυβέρνηση των ανδρείκελων θα επεξεργαστούν τα νέα δεσμά. Ο πρωθυπουργός μίλησε για καθαρή (μνημονιακή) τριετία, τριετία λιτότητας, τριετία φτώχιας, τριετία ανεργίας, τριετία εξαθλίωσης.

Και τώρα Συνέλληνες, το κεφάλι μέσα , ας αναλογισθούμε την πέρα για πέρα λαθεμένη επιλογή αποχής του 65% του εκλογικού σώματος, λαθεμένη για μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία, την πατρίδα. Υπάρχουν βέβαια και οι άλλες μορφές πολιτικής αντίδρασης που ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει μέσα στα πλαίσια μιας καθολικής λαϊκής αντίδρασης για την ανατροπή.

Εμείς θα είμαστε ΕΔΩ, πάντα παρόντες στον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδας από την κατοχή των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κέντρων και της κυβέρνησης των ανδρείκελων και αυτό γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει μια άλλη ελληνοκεντρική πολιτική για την έξοδο από την «κρίση».                                                                          ΠΗΓΗ:www.antikry.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: