ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Από πότε γίνατε "πατριώτης" Κύριε Θεοδωράκη;


Ως προς την καλλιτεχνική σας διαδρομή, σας βγάζω το καπέλο σεβαστέ μου κύριε Θεοδωράκη, αλλά όσο για τους όψιμους "πατριωτισμούς" σας, έχω να σας πω ότι αργήσατε να τους εκδηλώσετε και να τους αποκαλύψετε κατά μισό περίπου αιώνα.
Κύριε Θεοδωράκη, με όλο το σεβασμό στην ηλικία σας, στην επιβαρυμένη υγεία σας αλλά και στην καλλιτεχνική σας - επαναλαμβάνω - διαδρομή, διαβάζω ότι, το μεσημέρι της Τετάρτης 1-12-2010 και ώρα 12.00΄ στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" επί της οδού Πειραιώς 206, πρόκειται να εξαγγείλετε την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά και εθνικά θέματα.
Ομολογώ, πως όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα, μόνο που ...έφθασαν στα αυτιά μας και στα μάτια μας με καθυστέρηση σχεδόν μισού αιώνα.
Γιατί αργήσατε τόσο πολύ κύριε Θεοδωράκη και σχεδόν στο τέλος του βίου σας υποβασταζόμενος και θέλοντας προφανώς να εξιλεωθείτε απέναντι στην Ελληνική κοινωνία προβαίνετε σε δήθεν "πατριωτικές" κινήσεις, πιστεύοντας πώς έτσι θα επέλθει και η παραγραφή των ...τύψεών σας, ίσως;
Πού ήσασταν Κύριε Θεοδωράκη όταν οι σταλινογενίτσαροι σύντροφοί σας, έσφαζαν  με τα κονσερβοκούτια τους γνήσιους Έλληνες Πατριώτες;
Πού ήσασταν Κύριε Θεοδωράκη, όταν ο σύντροφός σας Φλωράκης (καπετάν Γιώτης) έδινε εντολή στον ..."Δημοκρατικό Στρατό" να σφάξει μπροστά στα μάτια σας την Ελληνίδα δασκάλα Ουρανία Νικολάου Παναγιωτοπούλου – Ηλιοπούλου, μα και πλήθος άλλων Ελλήνων γνησίων Πατριωτών, επειδή τόλμησε να έχει ως ιδανικά την Πατρίδα, την Οικογένεια και την Πίστη της; (δείτε εδώ).
Σταματώ εδώ Κύριε Θεοδωράκη, διότι δεν θέλω να ταράξω την ήδη επιβαρυμένη σας υγεία, αλλά μαθήματα "πατριωτισμού" ΔΕΝ πρόκειται να δεχθώ από σας.
Περαστικά σας Κύριε Θεοδωράκη... και λυπάμαι πάρα πολύ για κάποιους που σας παίρνουν στα σοβαρά και σας προβάλλουν με τόση ...απλοχεριά.
Αν σέβεστε την Ελληνική κοινωνία, όσο και τον εαυτό σας, θα πρέπει για λόγους αξιοπρεπείας να σταματήσετε αυτού του είδους τις "πατριωτικές" κινήσεις...
Η "υστεροφημία" σας είναι ήδη καταγεγραμμένη στη συνείδηση των Ελλήνων. Αν όμως θέλετε να εξιλεωθείτε απέναντι στην Ελληνική κοινωνία για τα όσα ..."συντροφικά" σας, με χαρά, αλλά και με απόλυτη ικανοποίηση θα δεχόμασταν την ...συγνώμη σας.
Αλλά μόνο αυτή και τίποτε περισσότερο.

gianniotis                                                                                                                   ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: