ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

صباح الخير



161110-propylaia0Μην παραξενεύεστε. Σημαίνει απλώς καλημέρα, στα αραβικά. Καλώς ήλθατε στην νέα Αθήνα του Καμίνη. Σε 15 πλατείες της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου, της πλατείας Αττικής και ούτω καθ' εξής, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ομαδική προσευχή μουσουλμάνων. Καλώς ήλθατε στην Ευραβία. Δεν ξέρουμε ακόμη πώς γράφεται στα αραβικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα το μάθουμε.
Συνεχίζοντας την "ιστορική" προσφορά του Κακλαμάνη που είχε δώσει την πλατεία Κοτζιά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες τις πλατείες της Αθήνας, χρησιμοποιώντας μάλιστα στην περίπτωση της Πλατείας Αττικής, δυνάμεις των ΜΑΤ, για να απομακρύνει τους κατοίκους που βρίσκονταν εκεί διαμαρτυρόμενοι.
Σε κάθε όμως πλατεία που δόθηκε στους μουσουλμάνους υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, για να νοιώθουν οι άνθρωποι "ασφαλείς", από τους κακούς Έλληνες. Μα είναι δυνατόν να μην αρέσει στον κόσμο, όπως πάει το πρωί στην δουλειά του να βλέπει χιλιάδες λαθρομετανάστες να προσεύχονται;
Η όμορφη νέα Αθήνα είναι εδώ. Χρεοκοπημένη και με τους ιμάμηδες να καλούν από τα προπύλαια. Οι Έλληνες σπρωγμένοι στο πλάι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα μαντρόσκυλά της. Θα βάλουμε "πολυπολιτισμό" και στις τσέπες. Οπότε καλό είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε αραβικά, θα σας χρειαστούν. Είμαστε και επισήμως πλέον ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, με την FRONTEX να καταγράφει ποίοι είναι οι "δικοί" μας λαθρομετανάστες, για να μας τους στέλνουν πίσω πακέτο, εάν πάνε σε άλλα κράτη. Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί τελικά!

ευχαριστούμε τον αναγνώστη του "ΕΚ" που μας έστειλε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: