ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΚΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



Σε διαρκή ετοιμότητα, που έχει αρχίσει από την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών, θα είναι όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, εν όψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, την ερχόμενη Τετάρτη. Πάνω από 7.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στην εφαρμογή των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, ενώ δυνάμεις αναμένεται να έρθουν και από την επαρχία, για παν ενδεχόμενο.
Ωστόσο, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προβληματίζει έντονα η αυριανή ημέρα, λόγω ενός γεγονότος που περιπλέκει τα πράγματα.
Αύριο Τρίτη, στις 7.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί από τη μουσουλμανική κοινότητα ανοιχτή προσευχή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου!

Πληροφορίες όμως, που είχαν φτάσει μέχρι χτες το απόγευμα στις αστυνομικές υπηρεσίες, ανέφεραν ότι παράλληλα είναι πιθανό να γίνουν άλλες δύο συγκεντρώσεις μουσουλμάνων για ανοιχτή προσευχή, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην πλατεία Αττικής!!!
Τα στελέχη της Αστυνομίας ανησυχεί η πιθανότητα αντιδράσεων "ακροδεξιών" ομάδων, στον Aγιο Παντελεήμονα και στην πλατεία Αττικής, ενδεχόμενο για το οποίο υπήρχε σχετική φημολογία από χθες. Αρμόδιος αξιωματικός είπε στην εφημερίδα το «Eθνος» ότι και το παραμικρό επεισόδιο, παραμονή του Πολυτεχνείου σε εποχή ιδιαίτερα τεταμένη, ενδεχομένως, να αποτελέσει τη σπίθα για πρόκληση επεισοδίων στη μεθαυριανή πορεία.
Για την αποφυγή μιας τέτοιας εξέλιξης, η ΓΑΔΑ έχει προγραμματίσει για την ανοιχτή προσευχή των μουσουλμάνων μέτρα αστυνόμευσης σε όλη την Αθήνα. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό, δεν πρόκειται να επιτραπεί η προσέγγιση των προσευχόμενων από ομάδες ακροδεξιών. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν και προληπτικές προσαγωγές.


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥ 2010. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑNΩΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΝΟΜΟΥΣ... ας βγει ο νεος δημαρχος να δουμε πως θα κουκουλώσει και αυτη την ξεφίλα

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ. ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ                                                                                                                         
ΠΗΓΗ:ellas-afipnisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: