ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Σαμαράς καλεί στη πρώτη γραμμή τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

 


Ο Σαμαράς  αποφάσισε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, έτσι όπως ακριβώς οφείλουν να πολιτεύονται οι ηγέτες μιας χώρας που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και προσπαθεί να κρατηθεί από ένα θάμνο.
Μιας χώρας που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν πολεμάς με τον Ψινάκη και τον Πάκη στη πρώτη γραμμή, τους έχεις στα μετόπισθεν για να διασκεδάζουν τους επιζώντες στρατιώτες.
Το πρώτο που θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να κόψει από τα χαζοκάναλα τους πάκηδες και τους λοιπούς φλώρους που είχε μαζέψει ο Καραμανλής, ο αναχωρητής στο ροζ κλουβί με τις τρελές που αποκαλούσε κυβέρνηση.
Τόσοι ικανοί άνθρωποι είναι εκεί έξω στον πλανήτη. Πως είναι δυνατόν τα κόμματα να στηρίζονται σε πάκηδες, μαρκόπουλους, στυλιανίδηδες, γαμώ τους μάνατζερς του L.S.A.
Ο Σαμαράς  μετά από τόσα χρόνια απουσίας και διαλογισμού,  όφειλε να βγει πιο σοφός και  με πιο μεστή πολιτική σκέψη.
Είναι μαλακία να δικαιώνεται από τα πράγματα στην υπόθεση του Μνημονίου για παράδειγμα, ( όπου η κυβέρνηση  προσπαθεί  με κάθε τρόπο να επαναδιαπραγματευθεί  το δουλοπρεπές κείμενο που υπέγραψαν οι Προβόπουλος –Παπακωνστατίνου) και στις κάλπες να  παίρνει τον πούλο.
Ήταν λάθος του Σαμαρά  να παίρνει σβάρνα τους φαληρισμένους εκδότες οι οποίοι ζουν με τα δάνεια του Σάλλα και να ζητάει τη βοήθειά τους.
Ποιος διαβάζει τις φυλλάδες τους; Ποιος λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τα χαζοκάναλα τους που πλακώνονται στις συνταγές και στα καραγκιοζιλίκια κάτι λαικών βλαχαδερών στα πρωινάδικα;
Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς στον ΔΟΛ η στον Μπόμπολα;
Εάν  οι νταβατζήδες των ΜΜΕ είχαν επιρροή, το 60%  των Ελλήνων δεν θα τους έφτυνε τη Κυριακή των εκλογών, γιατί τη σχέση διαπλοκής πολιτικών  και νταβατζήδων  σιχτίρισε ο κόσμος με την αποχή του.
Άλλωστε όλοι μαζί οι νταβατζήδες με όλα τα χαζοκάναλα τους, δεν προσέφεραν στον Σαμαρά ούτε το 1/10 της βοήθειας που  του έδωσαν απλόχερα οι  συντάκτες του Antinews.gr!
Έστω αργά ο Σαμαράς αντιλαμβάνεται ότι  υπάρχουν άλλες δυνάμεις που πρέπει να κινητοποιήσει.
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ακούγεται πολύ σοβαρά το όνομα του Φαήλου Κρανιδιώτη  για κομβικό ρόλο στον τομέα της Επικοινωνίας.
Λέτε ο Σαμαράς να πήρε το μήνυμα;                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: