ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Οι Εβραίοι "ξεκάνουν" τον Mel Gibson με στημένο σκάνδαλο

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε αναδείξει την εκδικητικότητα των Εβραίων σε οποιονδήποτε δεν τους προσκυνήσει. Αναφορά του Mel Gibson κατά των Εβραίων και αυτοστιγμής το Hollywood μιλούσε για το τέλος της καριέρας του.
Και όπως απέδειξαν οι Εβραίοι στο επεισόδιο με την ανθρωπιστική βοήθεια ... ΟΠΟΙΟΣ βρεθεί στο δρόμο τους ... απλά ... ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Για τους Άραβες, τους Γερμανούς , τους Ρώσους ... στο Hollywood , επιτρέπεται να ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Αλλά για τους Εβραίους ... ότι πεις ... σημαίνει θάνατος.

Αυτές τις μέρες στήθηκε μία ακόμα τυχαία "αποκάλυψη" των "μυστικών" του Mel Gibson. Το video στο YouTube ... που ανέβηκε για να διαδώσει ηχογραφημένη του τηλεφωνική συνομιλία φέρει τον τίτλο "Mel Gibson : "Εnd of my career".


Έτσι για ασήμαντη αφορμή ο Mel Gibson θα βρεθεί ΕΚΤΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ HOLLYWOOD . Παρόλο που εδώ και δεκαετίες τα ναρκωτικά, η μαστροπεία, η παιδεραστία και οι εκβιασμοί είναι καθημερινότητα στην περιοχή αυτή...όσα συνδέονται με τους Εβραίους ... συγκαλύπτονται με απόλυτη επιτυχία.
Στην περίπτωση του Mel Gibson προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν και να του φορτώσουν ως σκάνδαλο την πουτανιά της ερωμένης του που ντύνονταν σαν πόρνη κάτι που τον εξόργιζε. Αυτή τον ηχογράφησε, με εντολή των εκλεκτών του θεού, πλούτισε κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και το σύστημα των Εβραίων σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη , μιας και ελέγχουν ΜΟΝΟ το 96%, προσπαθεί να μας παρουσιάσει τον Mel Gibson ως ΒΙΑΙΟ και ΡΑΤΣΙΣΤΗ . Οι πιο αισχροί ρατσιστές του πλανήτη ξεκάνουν τους εχθρούς τους ... κατηγορώντας τους για ρατσισμό. Κι επειδή υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ στο διαδίκτυο έτοιμοι να αναμεταδώσουν την ΜΗ ΕΙΔΗΣΗ και το ΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ για 5 κλικ επιπλέον ... η επιτυχία του "χτυπήματος" κατά του Gibson είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Αρκεί να θυμηθείτε πόσο έξυπνα οι Εβραίοι διοχέτευσαν στο διαδίκτυο τα παρανυφάκια της Γάζας ως ανήλικες νύφες παιδόφιλων παλαιστινίων και πως βρέθηκαν χιλιάδες "σύμμαχοί" τους που λόγω βλακείας ... έφεραν την δουλειά εις πέρας! ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: