ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Αποκάλυψη: Το ασφαλιστικό θεμελιώνει μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες



(Μόνο στο Antinews). Βόμβα στο ασφαλιστικό οικοδόμημα της κυβέρνησης, ειδικά σε ότι αφορά την ανάλγητη και χωρίς καμιά μελέτη για τις επιπτώσεις της, ρύθμιση για τις μητέρες με ανήλικα παιδιά βάζει ο γενικός επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Σχοινιωτάκης. Η εισήγηση που έκανε στην Ολομέλεια την 29η Ιουνίου 2011, όπου συζητούνταν οι διατάξεις του ασφαλιστικού, αποτελεί χαστούκι σε μια κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να λύσει βασικά προβλήματα της καθημερινότητας, εντούτοις δημιουργεί άλλα σοβαρότερα, εθνικά αυτή τη φορά.
Ο κ. Σχοινιωτάκης, με αφορμή τη ρύθμιση για τις μητέρες με ανήλικα παιδιά αναφέρει ότι το κράτος εγκατέλειψε την ευαισθησία του στη σκληρότητα της Τρόικας. Μια μητέρα με ανήλικα τέκνα μπορεί φέτος να βγει στη σύνταξη στα 50 με 20 χρόνια υπηρεσίας, ωστόσο, μέσα σε 3 χρόνια αυξάνονται τα όρια στα 65 έτη και τα έτη διαδοχικής ασφάλισης στα 25. Μέσα σε τρία χρόνια, μέχρι το 2013 μια μητέρα που σήμερα είναι 47 ετών και ήλπιζε να βγει στη σύνταξη, θα πρέπει να δουλέψει άλλα 15 χρόνια αφού μέχρι το 2013 θα έχει αλλάξει δραματικά το ασφαλιστικό της καθεστώς.
Ο κ. Σχοινιωτάκης επισημαίνει ότι το δικαιότερο θα ήταν να αυξηθούν τα όρια το πολύ μέχρι τα 55 έτη για όλα τα έτη γενικά μετά το 2012 ως έτος ενηλικίωσης των ανήλικων τέκνων για λόγους καθαρά δημογραφικούς. Κι εδώ ο γενικός επίτροπος εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τη μεταναστευτική τους πολιτική. Τονίζει ότι με το παρόν ασφαλιστικό ουσιαστικά οδηγούμαστε σε μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, οι οποίοι δε θα υπάρχουν με τη συνταγή της παγκοσμιοποίησης και λόγω της αθρόας ελληνοποίησης. Επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ξένοι έρχονται από κάθε γωνιά της γης χωρίς να ελέγχεται η προϊστορία του κάθε ένα, η εγκληματική του δραστηριότητα αλλά και σειρά άλλων στοιχείων. Αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να έχει καταστεί ξέφραγο αμπέλι που κάθε εισερχόμενος προσπαθεί να το τρυγήσει αυθαίρετα.
Και καταλήγει λέγοντας ότι με την πολιτική κατά της μητέρας και των ανήλικων παιδιών δυστυχώς δεν παρέχεται συνταγματική προστασία.
Οι πάντες που ασχολούνται με το ασφαλιστικό γνωρίζουν ότι η ρύθμιση για τις ανήλικες μητέρες είναι παντελώς άδικη. Όμως, ο κ. Σχοινιωτάκης δίνει και εθνική διάσταση στο θέμα αφού πλέον δημιουργούνται ισχυρά αντικίνητρα ώστε να γίνει κάποια μητέρα σε σχετικά μεγάλη ηλικία. Φανταστείτε μια γυναίκα 35 χρονών να μη θέλει να κάνει παιδιά διότι δεν μπορεί να τα μεγαλώσει όταν γνωρίζει ότι πρέπει να εργάζεται μέχρι τα 65. Έτσι, το ελληνικό έθνος οδηγείται σε αφανισμό αφού πλέον σ’ αυτή τη χώρα θα υπάρχουν μόνο μετανάστες που εισέρχονται ανεξέλεγκτα.
Αλλά μήπως και που τα λέει ο γενικός επίτροπος τον ακούει κανείς. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της κυβέρνησης.
ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: