ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΛΑΝ:Παίκτης της Μίλαν ο «Πάπα»!

Παίκτης της Μίλαν ο «Πάπα»!

To μεγάλο «άλμα» για τον Σωκράτη Παπασταθάπουλο έγινε και ο νεαρός αμυντικός είναι παίκτης της Μίλαν! Πανευτυχής δήλωσε ο 22χρονος στόπερ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «ροσονέρι».
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης της Μίλαν, αφού πριν λίγη ώρα ο νεαρός αμυντικός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις της ιταλικής ομάδας με επιτυχία και θα υπογράψει σύντομα συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι».

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν φυσικά πολύ χαρούμενος και έκανε δηλώσεις στη «Gazzetta dello Sport», στις οποίες τόνισε:

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα στην οποία θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ γρήγορα και να ταιριάξω με τα άλλα παιδιά. Είμαι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορώ να παίξω και στις πτέρυγες. Τα πρότυπά μου ήταν πάντα ο Πάολο Μαλντίνι και ο Αλεσάντρο Νέστα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί η Μίλαν είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου», είπε εμφανώς χαρούμενος ο «Παπα» και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.
Ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 1.2 εκ. ευρώ.                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: