ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο Α. Γεωργιάδης με επιστολή του στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενός πολιτικού εγκλήματος σε βάρος της χώρας. 

Επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αποποιηθεί της συνευθύνης του για την επερχόμενη δυστυχία πριν απ όλα και κυρίως επειδή και αυτός και το κόμμα του τρέμει τον επικείμενο λαϊκό ξεσηκωμό.

Επιχειρεί με θράσος να θέλει να μας πείσει για την «ορθότητα» μιας επιλογής ραγιαδισμού και αποζητά και διάλογο πάνω στο έγκλημα. 
Του απαντάμε: 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Αυτό είναι το μόνο για το οποίο μας έπεισες Άδωνη. 

Για την απόλυτη ταύτισή σας στη συνενοχή. 

Και μας είχε προϊδεάσει το κόμμα σου για την επικείμενη τέτοια συνενοχή, και από την ερμαφρόδιτη στάση του στο λαθρομεταναστευτικό…

Μας είχε προϊδεάσει ο αρχηγός σας με την πρακτική των συλλήβδην αφορισμών που τόλμησε να εκστομίσει αναφερόμενος σε όσους τόλμησαν να αντισταθούν, όχι ενστερνιζόμενοι γιαλατζή αντιδράσεις, αλλά επιχειρώντας να θυμίσουν στο πολιτικό σύστημα, πως με τη στάση του καταλύει το Σύνταγμα και καταργεί επί της ουσίας την Ελληνική Δημοκρατία.

Πρακτικά αυτό που με αγωνία επιχειρεί ο ΛΑΟΣ, είναι να πείσει για την απόλυτη ενσωμάτωσή του σε λογικές και σε μηχανισμούς αποδοχής, στήριξης και πολυεπίπεδης προώθησης των στρατηγικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης. 


Η χρυσή ευκαιρία που χρειαζόταν για να αποδείξει την απόλυτη αφοσίωσή του σ αυτούς τους σχεδιασμούς, έπρεπε να είναι μια κορυφαία στιγμή που στις επιλογές του δε θα τηρούσε ούτε καν τα προσχήματα. Και το ξεπούλημα της Ελλάδας ήταν μια τέτοια στιγμή.

Ο κατοχικός δικτάτορας σας έδωσε στο χέρι ένα όπλο για να επιλέξετε ποιόν θα πυροβολήσετε. Εκείνον ή την Ελλάδα. Κι εσείς επιλέξατε… 
Πυροβολήσατε την Ελλάδα. 

Έτσι… Οι πατριδοκάπηλοι την ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, πιάστηκαν χέρι χέρι με τους πατριδεμπόρους αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και στον τελευταίο αφελή που επέμενε να τους πιστεύει.

Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία της επιστολής σας: 
1. Ισχυρίζεστε ψευδώς ότι Η Ελλάδα χρειάζεται ως τα τέλη Μαϊου 10 δις για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Η αλήθεια είναι πως οι λογιστάδες της χρεοκοπίας αυτό που χρειάζονται είναι ζεστό χρήμα για να εξασφαλίσουν την μη πτώχευση των τοκογλύφων δανειστών στους οποίους κατέφυγαν με ληστρικούς όρους, με εξοντωτικά επιτόκια, με σκυμμένο το κεφάλι εξασφαλίζοντας μίζες, προμήθειες και παντελονιάσματα σε κάθε λογής ημέτερους και μεσολαβούντες.

2. Λέτε τη μισή αλήθεια στην προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε κοινωνική ανοχή επικαλούμενοι ως μπαμπούλα την πληρωμή μισθών και συντάξεων, η υπόλοιπη μισή είναι πως όταν σπρώχνεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί, τότε αυτό την επόμενη μέρα διογκώνεται. Πίσω από την ψευδολογία της καταβολής των συντάξεων του Μαϊου, αποκρύπτετε συνειδητά και σκόπιμα την περαιτέρω διόγκωση του δανεισμού που έχουν βάλει πλώρη για το επίπεδο των 500 δις. Αυτό το χρέος βρε απίστευτοι πολιτικάντηδες, ποια παραγωγική βάση και ποια αναπτυξιακή πολιτική θα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις αποπληρωμής του???

3. Επικαλείστε όχι μόνο ψευδέστατα, αλλά και ξεδιάντροπα τη φημολογία περί ενδεχόμενου μπλοκαρίσματος του δανείου από τη Γερμανική βουλή. Το παιχνίδι ήταν σικέ και στημένο. Κι εσείς ντροπιασμένοι συνένοχοι σ αυτή την ολέθρια φαρσοκωμωδία.

Οι εξελίξεις απέδειξαν πως τα συναιτεράκια της Ευρώπης ανησυχούσαν περισσότερο απ ότι θα έπρεπε να ανησυχούμε εμείς για την πορεία της Ευρωζώνης συνολικά. 

Επομένως… 

Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. 

Με τη στάση σας επομένως συμβάλατε στο να εμποδίσετε την Ελλάδα να βρεθεί σε θέση πλεονεκτική. Λειτουργήσατε αβανταδόρικα απέναντι στη ληστοσυμμορία. Και το μόνο που καταφέρατε είναι να αποδείξετε τη μεγάλη σας συνενοχή σε μια πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος της πατρίδας.

4. Ψευδέστατα και υποκριτικά σας πήρε ο πόνος για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Επικαλείστε ένα πόνο που δε νοιώσατε αφού συνηγορήσατε στην εκχώρηση του συνόλου της εθνικής κυριαρχίας αποδεικνύοντας περίτρανα πως η συνολική πολιτική σας παρουσία ήταν στημένη σε ένα επικοινωνιακό ψευδολόγημα πατριδοκαπηλείας, το οποίο εν μια νυκτί αποδείξατε ότι δεν ήταν τίποτε διαφορετικό από ένας κακα μονταρισμένος χάρτινος πύργος.

5. Η αποθέωση όμως του ψεύδους, είναι η επίκληση μιας ακατάσχετης ραγιαδικού τύπου κινδυνολογίας, μιας εγκληματικής και μόνο ως προς την επίκλησή της κινδυνολογίας, μέσα από την οποία το μόνο που επιχειρείται είναι το ξέπλυμα μιας απροκάλυπτης υποταγής Ισχυρίζεται ότι:

«Την ίδια στιγμή που δεν θα πέρναγε π.χ. το χθεσινό νομοσχέδιο, οι Τράπεζες μας θα έκλειναν. Όλες μας οι καταθέσεις θα δημεύονταν (στο μέλλον όσοι επιζούσαν μπορεί να διεκδικούσαν ένα μέρος από αυτές). Το Κράτος δεν θα είχε να πληρώση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε δώρα, ούτε τίποτε. Οι εισαγωγές της χώρας σε βασικά αγαθά θα σταματούσαν.» 

Και το ισχυρίζεται γιατί σκόπιμα αποκρύπτει πως οι συνέπειες και μόνο μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ευρωζώνη, θα καθιστούσαν από μόνες τους αυτή την εξέλιξη απαγορευτική.

Αποκρύπτει, πως η δυνητική εκδήλωση μιας τέτοιας εξέλιξης, τρομοκρατεί εξ αντικειμένου πρωτίστως τους υπερεθνικούς ενορχηστρωτές των σεναρίων της χρεοκοπίας.

Την επικαλέστηκαν, όντας όμως οι ίδιοι σε οργανωτική ετοιμότητα να την αποτρέψουν.

Την επικαλέστηκαν για να καθυποτάξουν αφελείς και προσκυνημένους, αποσκοπώντας να πληρώσει ο λαός το μάρμαρο της αποτροπής, και συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου, να υπηρετήσουν καλύτερα και τις ευρύτερες γεωπολιτικές τους επιδιώξεις.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν διαψεύδουν και τσαλακώνουν τις λογικές του ραγιαδισμού που επιχειρείτε να κάνετε σημαία και άλλοθι. 

Την πρεμούρα για τη μη χρεοκοπία την είχαν οι ίδιοι οι καθοδηγητές του σεναρίου γι αυτό και όφειλε να μην αγγίξει την πολιτική ηγεσία του τόπου και πολύ περισσότερο τον Ελληνικό λαό. 

Και μόνο η επαπειλούμενη μη πληρωμή θα άνοιγε τις στρόφιγγες και θα τις άνοιγε με όρους διαφορετικούς.

Η καταληστεμένη Ελλάδα θα είχε το πάνω χέρι να επιλέξει.

Κάποια γερμανοτραφή παλικαρόπουλα θα σφάζονταν στην ποδιά της για να αποτρέψουν τη χρεοκοπία των δανειστών.

Οι όροι διαπραγμάτευσης θα ήταν διαφορετικοί.

Η εθνική κυριαρχία δε θα είχε εκχωρηθεί.

Τα κλειδιά της εθνικής αξιοπρέπειας δε θα είχαν εκχωρηθεί.

Το πολιτικό σύστημα θα αναγκαζόταν να πληρώσει. 

Αυτό είναι που δε θέλατε κύριε Γεωργιάδη. Γι αυτό και οι πατριδοκάπηλοι οδηγήθηκαν σε μια πρωτοφανή συνδιαλλαγή με τους πατριδεμπόρους.
Κι αυτή είναι η απάντηση στο ύπουλο και υποκριτικό ερώτημα σας:
«Εάν κάποιος από εσάς έχει να προτείνη κάποια άλλη λύσι, έως τις 19 Μαίου, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι αληθινή, να ζητήσουμε και Συγγνώμη για την ψήφο μας.» 

Η άλλη λύση ήταν η εθνικά περήφανη στάση.
Η καταγγελία των ληστρικών όρων δανεισμού.
Ο πολιτικός καταλογισμός ευθυνών στις φυσικές, οικονομικές και κρατικές οντότητες που είναι πραγματικά ένοχες και υπεύθυνες γι αυτή την εξέλιξη.

Και τότε ο κάθε κατεργάρης θα είχε καθήσει στον πάγκο του. 

Τα κρατικά και τα πολιτικά λαμόγια θα εκλιπαρούσαν την Ελλάδα να αποδεχθεί λύσεις για τη σωτηρία του πολιτικού και οικονομικού τους εποικοδομήματος. 

Αυτοί μπλόφαραν και καλά έκαναν. 

Ο κυβερνητικός θίασος τους διευκόλυνε και φυσικά ενέδωσε γι αυτό και εγκλημάτισε.

Εσείς τους προσφέρατε το άλλοθι που ζητούσαν κι αυτό είναι κατάντια.

Λυπάμαι αλλά δεν έχετε το θάρρος ούτε συγνώμη να ζητήσετε. Αλλά ακόμα και αν το πράξετε επιστρατεύοντας κάθε απόθεμα πολιτικής υποκρισίας, αυτή η συγνώμη δεν αρκεί για να ξεπλύνει τα ματωμένα χέρια σας από το εγκλημα σε βάρος του τόπου.

Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε για το πολιτικό σας τέλος έχει ήδη ξεκινήσει. 

Το είχαμε περιγράψει με σαφήνεια ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ όταν όλοι εσείς απολαμβάνατε τις δάφνες του καιροσκοπισμού μιας πρόσκαιρης ευφορίας.                                                               ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: