ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η αριστερά φτύνει στο κοινοβούλιο την μνήμη των νεκρών


050510-aristeroiΘαύμα, θαύμα! Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του Σύριζα βρήκαν τους ενόχους της σημερινής τραγωδίας με τους τέσσερις (κάψανε και έμβρυο οι εγκληματίες) και όχι τρεις νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας. Σε φασιστικά στοιχεία αναφέρθηκε ο Παφίλης του ΚΚΕ, σε ακροδεξιές νοοτροπίες ο Τσίπρας. Παλιά και γνωστή τακτική της αριστεράς να χρεώνει σε «φασίστες και προβοκάτορες» τα εγκλήματα που η ίδια ή τα χαϊδεμένα παιδιά της διαπράττουν. Μόνον που πλέον δε πείθει κανέναν καθώς τις ίδιες σκηνές και τραγωδίες έχουμε ζήσει πολλές τα τελευταία χρόνια με αυτουργούς, ηθικούς και όχι μόνον, τους ίδιους.
Η εικόνα της αριστεράς σήμερα το απόγευμα στο κοινοβούλιο ήταν τέτοια που να δικαιολογεί τον ρόλο που έχει αναλάβει αυτή η παράταξη από το 1974 και μετά. Του στυλοβάτη δηλαδή της μεταπολίτευσης και των αστικών κυβερνήσεων που υποτίθεται ότι η αριστερά πολεμά.

Φωνάζει ο «αριστερός δολοφόνος» για να φοβηθεί ο... «ακροδεξιός»Η ένταση στο εσωτερικό της βουλής προκλήθηκε από την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Αλέκα Παπαρήγα: «πείτε μας αν έχετε ξεκινήσει νέο αντάρτικο!». Η αυτονόητη αυτή ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ πυροδότησε την αντίδραση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των αριστερών κομμάτων, τα οποία προφανώς εφαρμόζοντας την λαϊκή ρήση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αποποιήθηκαν τις πολύ σοβαρές ευθύνες τους, χρησιμοποιώντας το πολυφορεμένο γαϊτανάκι της «ακροδεξιάς απειλής»...                                         ΠΗΓΗ:elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: