ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Το egersis.blogspot.com έκλεισε το κύκλο ζωής του.
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που μας τίμησαν αυτά τα 2,5 χρόνια διαβάζοντάς μας, τους συντάκτες που με ανέχτηκαν, τους διαδικτυακούς φίλους που μας προέβαλαν αλλά κι αυτούς που δεν μας γουστάρανε για τους δικούς τους λόγους.
Κλείνω αυτή τη προσπάθεια έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και έχοντας διδαχτεί πολλά.
Ο Αγώνας μου δεν σταματάει εδώ.
Άλλωστε ποτέ δεν υπερασπίστηκα την άποψη ότι γράφοντας ή μεταφέροντας κείμενα σε ένα ιστολόγιο αρκούσε.
Όχι δεν ήμουν απλός blogger.
Hμουν πάντα εκεί, στη Πρώτη Γραμμή της Εθνικής Αντίστασης, στο δρόμο.
Και στο δρόμο θα εξακολουθήσω να δίνω τις μάχες.
“Ξυπνήσετε. Εγερθείτε.
Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας.
Και αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φώς της Γης Σας
και εις τα Παραδείσια Ελληνικά Νερά.
Θα εξέλθετε: Ζωντανοί.
Και θα εξέλθετε Έλληνες”.

Περικλής Γιαννόπουλος
Αυτό προτρέπαμε πάντα κι αυτό θα προτρέπουμε συνεχώς.
Κλείνοντας θέλω να θυμίσω σε όλους ένα απόσπασμα από ένα κείμενο που είχα γράψει μετά από μια χαμένη και πουλημένη μάχη που παρόλαυτα δόθηκε τον Ιούνη του 2008 για όσους δεν το διάβασαν ή για όσους έχουν ξεχάσει...
ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Ναι μπορεί να γίνει κι αυτό. Τα πάντα είναι πιθανά. Γιατί όταν δίνεις έναν τέτοιο αγώνα, τον υπέρτατο αγώνα για την Πατρίδα,την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη δεν μπορείς να υπολογίζεις ούτε τις υλικές, ούτε τις ψυχολογικές δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.
Κάθε άνθρωπος διαλέγει το δρόμο του. Άλλοι επιλέγουν τον εύκολο δρόμο του ατομικού συμφέροντος. Την ησυχία τους, τη ζωούλα τους να κοιτάζουν, αυτό τους νοιάζει μονάχα. Άλλοι πάλι διαλέγουν το δρόμο του εθνικού και κοινωνικού αγώνα. Μα αυτός ο δρόμος είναι στρωμένος με αγκάθια.
"Το ξέρω πως ο δρόμος είναι δύσκολος.Όμως πιο πάνω από κάθε αδυναμία στέκεται η δύναμη της πίστης.Μόνο σα νιώθεις μέσα σου να καίει η φλόγα τούτης της πίστης αισθάνεσαι κάτι ανάλαφρο να σε γεμίζει και παίρνεις φτερά στα πόδια και στο νου…για κάποια πετάγματα."-Κυριάκος Μάτσης.

Σήμερα κάποιοι νόμιζαν ότι θα μας φοβίσουν, θα μας τρομοκρατήσουν. Μα τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Πήραμε μια απόφαση. Και άπαξ την πήραμε θα την κάνουμε πράξη. Με οποιοδήποτε τίμημα, με οποιοδήποτε κόστος. Δεν μας πτοεί κανένας τραμπουκισμός, καμιά απόπειρα εκβιασμού και εκφοβισμού. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα το υπερασπιστούμε. Οι δυσκολίες δεν μας σταματάνε. Τα εμπόδια τα προσπερνάμε. Θα νικήσουμε. Έχουμε χρέος να το κάνουμε. Γιατί το μέλλον μας δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ                    ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: