ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ???

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρωτίστως φρόντισαν να σηματοδοτήσουν πως η πεμπτουσία της πολιτικής που σκοπεύουν να εφαρμόσουν, στοχοποιεί τον Ελληνισμό, θεσμοθετεί το βιασμό του και αποβλέπει στην επί της ουσίας κατάργηση της Ελληνικής δημοκρατίας.

Πρώτη προτεραιότητα του θίασου η αποσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας με την πολιτική αποκατάσταση των λαθρομεταναστών.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ, Η ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ. 

Στη συνέχεια φρόντισαν να αποκαθηλώσουν το σύνολο των κόκκινων γραμμών από τις εθνικές μας προτεραιότητες και έτσι τροφοδότησαν τον ανθελληνικό αλυτρωτισμό με ελπίδα και προσδοκίες, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν στη γείτονα επιθετικότητα αναβαθμισμένη θέση ακόμα και στις εδαφικές της διεκδικήσεις, ακυρώνοντας ακόμα και τις αυτονόητες και συνταγματικά επιβεβλημένες παρεμβάσεις των ενόπλων δυνάμεων, παραδίδοντας ουσιαστικά τα ιερά και τα όσια, βορά σ εκείνους που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική προτεραιότητα...


ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, Η ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΘΗΚΕ, Η ΧΩΡΑ ΑΠΙΛΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ. 

Κοντολογίς, το τσίρκο και πρωταρχικά ο ηγέτης του περιφερόταν ασκόπως ( ή και σκοπίμως) στην υφήλιο προσφέροντας ευκαιρίες στον αδελφόθεο και διακηρύσσοντας την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΝ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΤΑΝ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΌ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. 

Πιστοί σε λογικές υποτέλειας και ραγιαδισμού παρέλαβαν το πακέτο εντολών και ρυθμίσεων που τους υπαγορεύθηκε, παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους κατακτητές, προσυπέγραψαν την εθνική προδοσία και στηριζόμενοι σε μια συγκυριακή πλειοψηφία που ήταν προιόν ψευδολογήματος και καλοστημένης πολιτικής απάτης χρησιμοποίησαν το Ελληνικό κοινοβούλιο για να καταστήσουν συνενόχους το σύνολο των παροικούντων σ αυτό και μέσα αυτών τον Ελληνικό λαό στο σύνολό του, στην πορεία αφανισμού αι ολέθρου που επέλεξαν.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ. 
Τώρα, και αφού πρώτα φρόντισαν να παραδώσουν τα κλειδιά και τους κωδικούς λειτουργίας του ελληνικού κράτους, τρομαγμένοι από το ξέσπασμα της λαϊκής οργής και τρέμοντας τη λαϊκή αγανάκτηση, προσφεύγουν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον άβουλο Παπούλια που γίνεται απλός θεατής της διάλυσης της χώρας στην οποία προεδρεύει, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν πολιτική συναίνεση σε μια γενικευμένη απόπειρα συγκράτησης της λαϊκής οργής.

Αυτοί, οι καταπατητές των θεσμών, οι βιαστές του συντάγματος, οι εκχωριτές της εθνικής μας κυριαρχίας, οι απροκάλυπτοι υπονομευτές κάθε έννοιας εθνικής αξιοπρέπειας...

τολμούν με το ίδιο θράσος, με την ίδια υπεροψία, υποκριτές και πρωταγωνιστές της πολιτικής εξαπάτησης όπως ήταν πάντα, να κατηγορήσουν όσους αρνούνται τη συμμετοχή σ αυτή τη σύσκεψη – φιάσκο για περιφρόνηση των θεσμών. 

Και έβαλαν την πεταλωμένη μαριονέτα σε ρόλο αδέκαστου κριτή των πάντων.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ??? 

ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! 

Αν και αυτή η λέξη έχει βαρύ νοηματικό φορτίο και μπορεί να απευθύνεται μόνο σε όσους διαθέτουν φιλότιμο και πολιτική λεβεντιά. 

Δυστυχώς και οι δυο αυτές λέξεις παραμένουν άγνωστες στο λεξιλόγιο του θίασου που μας κυβερνά.                                                                                         ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: