ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


Μόνος με το George απέμεινε ο κωλοτούμπας ύστερα και απο την κολοβή δήλωση καταψήφισης της συμφωνίας απο τον Σαμαρά.
Του στέρησαν και την συνάντηση των αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα έβαψε μαυρα.Μια άχρηστη φυσικά συνάντηση αφου θα ήταν κατόπιν εορτής με τα μέτρα να έχουν ήδη "κλειδώσει".
Δεν το έβαλε όμως κατω και σου λέει....να χάσω τα κανάλια θα παω μόνος μου....
Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου λοιπόν δήλωσε "Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική που επιβάλλει τον διάλογο".
Διάλογο με ποιον ρε κωλοτούμπα με την κατοχική κυβέρνηση που έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις;
Με την ΝΔ που παρέδωσε την κυβέρνηση γιατί ήξερε τι μέλλει γενέσθαι και απλά υπάκουσε θεωρώντας ότι μια "σοσιαλιστική" κυβέρνηση θα επιβάλει ποιο....άνετα τα μέτρα;
ή μήπως με την ξοφλημένη αριστερά που ονειρεύεται την πλήρη χρεοκοπία και εξαθλίωση του ελληνικού λαού μήπως και αναστηθεί...ο Στάλιν;
Με ποιους θα κάνεις διάλογο;
Και αν πραγματικά θέλεις διάλογο ΜΕ ΟΥΣΙΑ και όχι διαφημιστικό χρόνο......
Γιατί δεν τον ξεκίνησες απο την συνάντηση σου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Γιατί κωλοτούμπα δεν ρώτησες τον Εξοχότατο Πρόεδρο για την εποχή Ανδρέα και το 1,5 δις δρχ που...δανείστηκε για την βίλα της Εκάλης και που κατα δική του δήλωση ενας εκ των δανειστών ήταν ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αλλά τέτοιος είσαι γλύψιμο,κάμερα και απο ουσία ΜΗΔΕΝ.
Ο κωλοτούμπας μάλιστα εξήρε τη στάση του κ. Παπούλια κάνοντας λόγο για άκουσον άκουσον για υπευθυνότητα σοβαρότητα και ορθό λόγο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτό γιατί ο κ.Παπούλιας ζήτησε το αυτονόητο ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.
Αυτός κωλοτούμπα το ζητάει άσχετα αν εκ του νόμου δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Εσυ το ζητάς;
ή μήπως βάζεις τους διάφορους "μπουμπούκους" να κραυγάζουν ότι όλα τα λεφτά είναι σε offshore και κανείς δεν πρόκειται να βρεί τίποτα;
Τωρα που είπα "μπουμπούκος" θυμήθηκα ότι χθες είχε πάρει το Σύνταγμα και το κουνούσε επιδεικτικά για να δικαιολογήσει την απραξία και προδοσία προς τα στελέχη του κόμματος θέλοντας να εμφανιστεί ως υπέρτατος "φύλακας" των νόμων και του Συντάγματος.
Το Σύνταγμα και τους νόμους "μπουμπούκο" το σέβονται όλοι οι Ελληνες πατριώτες αλλά αυτό που κουνούσες για να αποδείξεις τα λεγόμενα σου ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ εδω και καιρό όπως και οι νόμοι που ψηφίζονται απο εσας τους ίδιους.
Εσας που αυτοαθωώνεστε,Εσας που ουσιαστικά καταλύεται την ιδιωτική πρωτοβουλία αφού με νόμους φορομπηχτικούς βάζεται συνεταίρους το κρατος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις,Εσας που λεηλατήτε την δημόσια περιουσία,Εσας που αγνοείται την Εθνική παιδεία,Εσας που τρώτε με χρυσα κουτάλια την ωρα που ο λαος πεινάει.
Οπότε καλυτερα απο τα να κάνεις μαθήματα ειδικά ΕΣΥ καλύτερα να κοιτάξεις και σαν γραμματέας να συμμαζέψεις ότι έχει απομείνει απο το τηλεκόμμα,να ζητήσεις συγνώμη απο τους πατριώτες που κατάντησες ουρά του κωλοτούμπα και να κατέβεις να διεκδικήσεις αυτά που λες και όχι να κραυγάζεις μεταξύ πολιτικών αναλύσεων και "πάρτε την σειρά μόνο 300 ευρώ".
Ας επιστρέψουμε όμως στον κωλοτούμπα που τα γύρισε ακόμα μια φορά αφου σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα καταψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης απάντησε ότι "η πολιτική που ακολουθεί τώρα η κυβέρνηση δεν συνάδει με αυτά που έλεγε στο παρελθόν".
Ξεπερνούμε τις συνεχόμενες γνωστές δηλώσεις του για στήριξη της κυβέρνησης για....πατριωτικούς λόγους.
Και εκφράζουμε την απορία ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΛΑΕΙ;
Η κατοχική κυβέρνηση (και το γνωρίζει αυτό) έχει μια σταθερή πολιτική απο την ημέρα που ανέλαβε.Οι στόχοι της μέχρι τώρα έχουν επιτευχθεί.
Επιπλέον ο ΙΔΙΟΣ ήταν,όταν απο τον Δεκέμβριο ο Παπανδρέου κορόιδευε τον ελληνικό λαό εκείνος έβγαινε στο τηλε-ουγκάντα και μιλούσε για προσφυγή στο ΔΝΤ.
Αρα για ποιο παρελθόν μας μιλάει;Εκτός και αν αναφέρεται στον λαϊκισμό και τα προεκλογικά ψέμματα του "λεφτά υπάρχουν".
Ελα όμως που δεν "δένουν" αυτά μεταξύ τους......
Η πραγματικότητα είναι ότι τζόγαρε "πατριωτικά" και...έχασε.
Ηλπιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να στηρίξουν τα μέτρα και αυτός ως φτωχός συγγενείς να μαζέψει τα αποφάγια αλλα....δεν του βγήκε.
Και τώρα τα γυρίζει ξανά.Η λύση στο πρόβλημα και δεν θα κουραζόμαστε να το λέμε είναι να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ και ο ΛΑΟΣ να αναλάβει την θέση,την ιδεολογία και την αγωνιστικότητα που του αρμόζει για να αντιμετωπίσει σαν ίσος προς ίσο την λαίλαπα των πολιτικών σαλτιμπάγκων και την εισβολή Φράγκων στην πατρίδα μας.
Μέχρι τελικής νίκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Γιατί εδω δεν παίζετε μόνο το θέμα της χρεοκοπίας ή όχι της Ελλάδας αλλά και η ολοκληρωτική ΕΞΑΓΟΡΑ του δημόσιου πλούτου και της περιουσίας του Ελληνικού λαού απο τα ξένα συμφέροντα.Καθώς και κατι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο όλα τα παραπάνω που αν χαθεί θα χρειαστεί διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο για να ανακτηθεί.
Και αυτό είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.                                               ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: