ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Στο σκαμνί (επιτέλους) οι "αντιρατσιστές" μετα απο μήνυση του Κ.Πλεύρη

091209-dimitrasΦαίνεται ότι ο κ. Δημητράς του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, θεωρεί εαυτόν αρμόδιο να κρίνει τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του Ελληνικού λαού.
Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από την πρόσφατη ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου, όπου κάνει κατά μέτωπον επίθεση κατά του βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΛΑΟΣ, Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή για την επίθεση, είναι ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του κ. Γεωργιάδη, στην οποία αναρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποια μεγάλη τράπεζα, η οποία δεν ανήκει σε εβραίους. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στον δανεισμό της χώρας μας από την Goldman Sachs και ανέφερε, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ξεπουλά την Ελλάδα στο εβραϊκό λόμπι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: "ποιό εβραϊκό λόμπι; Υπάρχει καμία μεγάλη τράπεζα που να μην ανήκει σε εβραίους";

Να δικαστεί και ο Γ.Καρατζαφέρης;
Αυτός ο διάλογος φαίνεται ήταν αρκετός, για να τα "πάρει στο κρανίο" ο Παναγιώτης Δημητράς και να εκδόσει δελτίο τύπου, στο οποίο σαφώς και κατηγορηματικώς ζητά την παραπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη, για παράβαση του (γνωστού πλέον) αντιρατσιστικού νόμου 927/1979. Κατηγορεί επίσης το ελληνικό κράτος, γιατί δεν έχει... σύρει στα δικαστήρια και τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, παραθέτοντας ένα κομμάτι από μια έκθεση κάποιας αντιρατσιστικής επιτροπής: "Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος (το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ.), που έλαβε περίπου 3% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές του 2007, κάνει συχνά δημόσια αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις, κατηγορώντας ακόμη τους μετανάστες για αύξηση των εγκλημάτων που σχετίζονται με ναρκωτικά και την βία. Έως τώρα, δεν έχει διωχθεί για καμία από αυτές τις δηλώσεις σύμφωνα με το Νόμο 927/1979."
Βέβαια, τόσο ο Γ. Καρατζαφέρης όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς είναι βουλευτές, δεν μπορούν να γίνουν έτσι απλά αντικείμενα διώξεων από τον κ. Δημητρά. Ίσως ενοχλήθηκε ο άνθρωπος και από τις αθωώσεις του "ΕΚ" και της "Α1" και είπε να τα βάλει λίγο με τους πάντες. Πιστεύουμε ότι θα του περάσει...

Ο Κώστας Πλεύρης στην αντεπίθεση
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται και το σήριαλ της δικαστικής διαμάχης σχετικά με το πολύκροτο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη "Εβραίοι, όλη η αλήθεια". Ο γνωστός νομικός, φαίνεται ότι αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, μηνύοντας τα μέλη της "Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας" που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας στο δικαστήριο, για διασπορά "ψευδών ειδήσεων", σε μία υπόθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η αθώωση του Κώστα Πλεύρη, του δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Απολογούμενοι στο δικαστήριο, θα βρεθούν οι Άννα Στάη, η Ρένα Κούτελου και ο Λάμπης Κατσιάπης. Καθόλου περίεργο, να πούμε την αλήθεια, καθώς οι "μαρτυρίες" τους στο δικαστήριο ήταν ένας οχετός χαρακτηρισμών και ύβρεων κατά του κ. Πλεύρη και της εφημερίδας Ε.Κ.. Θα παρακολουθήσουμε από κοντά την δικαστική αυτή μάχη και θα σας κρατούμε ενήμερους.
Ε.Κ.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 9/12/09

Δεν υπάρχουν σχόλια: