ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Μόνο ο Μαλέλης έπαιξε πρώτο το θέμα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο - Οι άλλοι απλά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα




Μόνο το star που όλα τα ΜΜΕ λένε ότι έχει εναλλακτική ενημέρωση, έβαλε πρώτο θέμα την ιεροσυλία στον νεκρό Τάσσο Παπαδόπουλο και την σύληση του τάφου του.
Κανένα άλλο από τα μεγάλα μαγαζιά. Και τελικά ο Μαλέλης είναι ειλικρινής και ξέρει τι κάνει και γιατί. Ας μας πούνε οι άλλοι δ/ντες ειδήσεων όπως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος του mega γιατί υποβάθμισαν τόσο πολύ ένα...


τεράστιο γεγονός με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και εθνική σημασία. Μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρουμε από ποιους έγινε άρα το θέμα έπρεπε να είναι πρώτο ή δεύτερο πριν ξεκινήσει η συζήτηση της πλάκας με την Λούκα Κατσέλη.

Το ίδιο και το μονοθεματικό δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να χειριστεί τόσο σοβαρά θέματα παρά μόνο πολιτικές κουβεντούλες με την Μακρή και τον Τράγκα. Το...μάπετ σόου.
Το έδωσε το θέμα στο δελτίο β διαλογής που κάνει ο Άκης Παυλόπουλος.

Πλήρης συγκάλυψη του θέματος όταν όλος ο Ελληνισμός σήμερα συζητάει αυτό το θέμα.

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Αυτή είναι η δημοσιογραφία των συμφερόντων. Ούτε τα μεγάλα portal το έπαιξαν εκτός του Νίκου Ευαγγελάτου.

Κοινωνικός ξεπεσμός και σήψη της δημοσιογραφικής τους οικογένειας. Να την χαίρονται τέτοια οικογένεια. Σαν τον ...νονό κατάντησαν όλοι τους.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: