ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...


Το σίγουρο είναι οτι αν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος Ελληνας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις θα χαρακτηρίζονταν απο την "θολοκουλτούρα" ως "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΝΕΟΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ".


Τις παρακάτω δηλώσεις όμως,ενάντια στον πολυφυλετισμό και την πολυπολιτισμικότητα τις έκαναν Εβραίοι και επειδή οι δήθεν "προοδευτικοί" φοβούνται(γιατί άραγε;)να καταγγείλουν τους Εβραίους για ρατσισμό,κρατούν "σιγή ιχθύος"....


Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 8-9 το βράδυ,ο Γιώργος Κίσσας φιλοξένησε τον διακεκριμένο Εβραίοι ψυχίατρο Ματθαίο Γιωσαφάτ,προκειμένου να συζητήσουν για ανθρώπινες σχέσεις.Ο Εβραίος ψυχίατρος δήλωσε οτι οι μεικτοί γάμοι μαύρων με λευκές και το αντίθετο παρουσιάζουν άπειρα προβλήματα και καταλήγουν σε γρήγορο διαζύγιο,διότι προκύπτει αμέσως ασυμφωνία χαρακτήρων και πολιτισμών.Για αυτό πρέπει να διαλέγουμε το έτερον ήμισυ με βάση την ίδια φυλή,την ίδια θρησκεία και λοιπά!

Μερικά απο αυτά που είπε ο Γιωσαφάτ:"Με την Παγκοσμιοποίηση,οι άνθρωποι έχουν γίνει μικτοί παντού και έχουμε ήδη πολλά προβλήματα με τους Γάμους.Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή όχι,αλλά είναι πολύ δύσκολο δυο άνθρωποι απο διαφορετικές κουλτούρες να ταιριάξουν.Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά με αυτά που έμαθε στην χώρα του,τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικά.Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σήμερα με τους μετανάστες και λοιπά.Και ασφαλώς θα γίνει χειρότερο κι εγω το είδα 15 χρόνια που ήμουν στο Λονδίνο,που δούλευα με ζευγάρια πολλαπλών εθνοτήτων,θρησκειών,χρώματος και λοιπά"!!


Ο δε ραββίνος Φριζής έχει δηλώσει:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε".

Οι Ελληνες(;) πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίες,καθώς και όλοι οι "προοδευτικοί" στη χώρα μας υποστηρίζουν οτι "Για μια χώρα όπως η Ελλάδα το νέο αίμα είναι πλούτος".


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: