ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη διάθεση του Ζίκο για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ που θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» και θα κρίνει την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League αναμένεται να τεθεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός εξτρέμ δεν γυμνάστηκε κανονικά τη Δευτέρα, αλλά θα το κάνει την Τρίτη και θα βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρολεύκων». Αν κριθεί 100% έτοιμος, θα πάρει τη θέση του Λεονάρντο, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Έτσι πιθανότερο σχήμα είναι αυτό που θα απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Λεονάρντο ή Ζαϊρί, Γκαλέτι, Όσκαρ και Μήτρογλου. Εκτός μάχης είναι οι Στολτίδης, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγο και Ζεβλάκοφ.
Η 18μελης αποστολή που επέλεξε ο Ζίκο είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Προστατέψτε την ομάδα»

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να μην υπάρξουν παρατράγουδα την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης», καθώς ο σύλλογος είναι ήδη υπό τριετή επιτήρηση από την UEFA και ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας, έκανε η διοίκηση με ανακοίνωσή της.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ARSENAL, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.
Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 3 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.
Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν την Τετάρτη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί
», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: