ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ: 2-1 «Κοκκινίζει» το Τσάμπιονς Λιγκ


«Κοκκινίζει» το Τσάμπιονς Λιγκ
Το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off πήρε ο Ολυμπιακός που νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική.

Το ματς τα είχε όλα, γκολ, ευκαιρίες, πέντε δοκάρια (τα τέσσερα για τους ερυθρόλευκους) αλλά και έναν διαιτητή (Τριτσώνης) που έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής με το γκολ του Μανωλά που δεν μέτρησε, αλλά και το αυστηρό πέναλτι υπέρ της Ένωσης που οδήγησε στο γκολ του Τζεμπούρ.

Μέλμπεργκ και Μαρέσκα τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Βαθμολογία (σε δύο αγώνες)

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7
2 Π.Α.Ο.Κ. 4*
3 ΑΡΗΣ 3*
4 Α.Ε.Κ. 2

*ΠΑΟΚ και Άρης παίζουν στις 21.15



Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια!

Μαρτύριο χωρίς τέλος ήταν το πρώτο δεκάλεπτο για τους παίκτες της ΑΕΚ! Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο δοκάρια με «δράστες» τους Όσκαρ και Λούα Λούα και άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες! Στο 10ο λεπτό ο Μέλμπεργκ δεν στάθηκε το ίδιο άτυχος και με μια παλικαρίσια κεφαλιά-ψαράκι -την ώρα που είχε αρχίσει να χάνει την ισορροπία του- νίκησε τον Σάχα.

«Ερυθρόλευκος» μονόλογος

Οι αριθμοί συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε να παραδεχθεί και ο πλέον δύσπιστος την καθολική υπεροχή των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο εικοσάλεπτο. 8-0 υπέρ των γηπεδούχων οι τελικές προσπάθειες. Η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Τζεμπούρ, το οποίο κέρδισε ο Καφές. Πάντως, ο αρχηγός της «Ένωσης» είχε αρχίσει να πέφτει πριν από την προβολή του Ζεβλάκοφ.

Δικαίωση στο …παρά δύο!

Η υπεροχή των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε τελικά δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπράβο σέντραρε από τα αριστερά και ο Μαρέσκα ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το 2-1. Λίγο νωρίτερα, ο Ζεβλάκοφ έφτασε μια ανάσα από το να χριστεί σκόρερ, αφού ύστερα από δική του εκτέλεση φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες μετά από καιρό στο «Καραϊσκάκη». Δικαιολογημένα, καθώς αυτό ήταν ένα από τα ποιοτικότερα ημίχρονα του Ολυμπιακού φέτος.

Ζωντάνεψε χάρη στον Νέμεθ

Η είσοδος του Νέμεθ ζωντάνεψε επιθετικά την ΑΕΚ. Ο Ούγγρος επιθετικός είχε ένα δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την «Ένωση», που βγήκε μπροστά με συνέπεια να αφήσει εντελώς ακάλυπτα τα νώτα της. Ο Όσκαρ είχε και δεύτερο δοκάρι στον αγώνα (τέταρτο συνολικά). Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε ο κ. Τριτσώνης δεν μέτρησε λανθασμένα το τέρμα του Μανωλά.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα (90+1' Λεονάρντο), Νταρμπισάιρ (72' Λεντέσμα), Ντάτολο (86' Μήτρογλου).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο (46' Μαντούκα), Λαγός, Γιάχιτς, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος (78' Λεονάρντο), Χέρσι (56' Νέμεθ), Σκόκο, Τζεμπούρ.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

*Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ντουντού συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, ενώ ο Λούα Λούα και ο Ζεβλάκοφ τέσσερις.
**Απ' την πλευρά της ΑΕΚ, Καφές και Μάκος συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες.
***Στο Καραϊσκάκη βρέθηκε ένας πρώην "ερυθρόλευκος", ο Κριστιάν Καρεμπέ.                            ΠΗΓΗ:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: