ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΜ...ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα και αργά το απόγευμα δημιουργήθηκαν ουρές πολιτών που έσπευσαν στα μηχανήματα που θα δείτε...

Τα πρώτα ΑΤΜ... γάλακτος έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα! Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία ανήκει στον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας, που προχωράει στην εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, από τους οποίους οι καταναλωτές θα μπορούν όλο το 24ωρο να προμηθεύονται φρέσκο παστεριωμένο γάλα και μάλιστα σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Με γενικό σύνθημα "θες γάλα; Πιες", ο συνεταιρισμός έθεσε ήδη σε λειτουργία τα πρώτα τέσσερα αυτοματοποιημένα μηχανήματα στη Λάρισα. Από αυτά μπορεί κανείς να αγοράζει γάλα βάζοντας απλώς το αντίστοιχο ποσό στο μηχάνημα.

Το γάλα δεν διατίθεται μόνο σε συσκευασία αλλά και χύμα με τον καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα είτε να γεμίσει γυάλινη ή πλαστική φιάλη που μπορεί να προμηθευτεί από άλλο μηχάνημα που βρίσκεται δίπλα στον αυτόματο πωλητή είτε να βάλει το γάλα σε δικό του μπουκάλι.


Αυτός ο τρόπος διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος εφαρμόζεται ήδη σε Ισπανία και Ρωσία. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, σύμφωνα με τον ''Ελεύθερο Τύπο'', το 1 λίτρο στοιχίζει 0,90€.

Οι τιμές των μπουκαλιών είναι 0,20 ευρώ το πλαστικό μιας χρήσης και 0,50 ευρώ το γυάλινο, πολλών χρήσεων μπουκάλι. "Θα ήθελα να επισημάνω ιδιαίτερα πως η τιμή του μισού λίτρου στα 50 λεπτά είναι αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη στην ελληνική αγορά" υπογράμμισε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού στην εφημερίδα...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: