ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πώς πρέπει να είναι οι Έλληνες ηγέτες


Δεν έχει σημασία αν είναι στρατιωτικοί, φιλόσοφοι, καθηγητές, ιεροφάντες, πολιτικοί, επιστήμονες, μηχανικοί. Οι Έλληνες ηγέτες επιβάλλουν την θέλησή των στον Ελληνικό Λαό χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.
Οι Άριστοι των Ελλήνων συντρίβουν τις γραφικές φιγούρες λαϊκιστών μαζανθρώπων, οι οποίοι μονίμως θραύουν τον ιερό δεσμό μεταξύ Λαού και Αρίστων. Η σφηγκοφωλιά των δημαγωγών προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικώς δια της κατακρημνίσεως των Αρίστων ηγετών και δια της υποδαυλίσεως χαμερπών ενστίκτων στον Λαό.
Οι Έλληνες ηγέτες οφείλουν να εξολοθρεύουν προληπτικώς σφηγκοφωλιές δημαγωγών σαν και αυτές που κατεδίωξαν έναν Μιλτιάδη, έναν Αριστείδη, έναν Φειδία, έναν Πυθαγόρα.
Οι δημαγωγοί εκτοξεύουν κατά των Αρίστων Ελλήνων ηγετών την γνωστή συκοφαντία περί τυραννίας-σήμερα το λένε φασισμό. Οι μελλοντικοί Έλληνες ηγέτες πρέπει να ξέρουν ότι οι δημαγωγοί που θα τους κατηγορήσουν για τυραννία, είναι οι ίδιοι που θα προσκυνήσουν γλοιωδώς κάθε ξένη τυραννία. Το έκαναν στην Αρχαία Ελλάδα, το κάνουν και σήμερα. Τότε την περσική τυραννία, μετά την βυζαντινή τυραννία, προσφάτως την κομμουνιστική τυραννία, ύστερα την καπιταλιστική τυραννία, σήμερα την ισλαμική τυραννία.
Οι εκτοξευόμενες συκοφαντίες για τυραννία κατά των Αρίστων πάντα προέρχονται από αρρωστημένα μυαλά, από ανίκανα σώματα, από δειλές ψυχές.
Αυτού του είδους οι δημαγωγοί με δημοκρατικό προσωπείο και φιλελεύθερη φρασεολογία, πάντα έστρωναν τον δρόμο στις χειρότερες τυραννίες. Κτυπούσαν τους Αρίστους Έλληνες για να προσκυνήσουν τους χαμερπείς ανατολίτες δεσπότες.
Τί κέρδισε ο Ελληνικός Λαός από τους δήθεν φιλελεύθερους δημαγωγούς; Υποδουλώθηκε σε δικτατορίες όπως ο χριστιανισμός, ο κομμουνισμός, ο καπιταλισμός, και το ισλάμ. Εκεί οδηγεί το δημαγωγικό μένος κατά των Αρίστων Ελλήνων.
Η Ελληνική λαϊκή ψυχή αν δεν ευρίσκεται υπό την καθοδήγηση μίας ατρομήτου και σκληρής ηγεσίας Αρίστων, τότε έλκεται από δεσποτικές και τυραννικές ανατολικές δοξασίες. Χωρίς καθοδήγηση από τους Αρίστους, η συλλογική Ελληνική Ψυχή συμπεριφέρεται σαν εκκρεμές. Θα εξοστρακίσει έναν Αριστείδη αλλά θα προσκυνήσει έναν Δαρείο.
Ο Ελληνικός Λαός έχει ανάγκη από ηγέτες με σιδερένια πυγμή και απόλυτο έλεγχο πάνω στην Ελληνική Ψυχή. Ο Ελληνικός Λαός έχει ανάγκη από ηγέτες που δεν θα δείξουν κανένα έλεος σε καθάρματα που με την μάσκα του δημοκράτου γκρεμίζουν τις Ελληνικές ηθικές αξίες.
Ο Ελληνικός Λαός έχει ανάγκη από δυναμικούς ηγέτες που δεν θα τον αφήνουν να υιοθετεί ξένα ήθη και έθιμα. Ηγέτες ζηλωτές που θα εξοντώνουν κάθε μη-ελληνική δοξασία που εισβάλλει στην λαϊκή ψυχή.
Όσοι ηγέτες, στο όνομα της ελευθερίας στην επιλογή απόψεων, αφήνουν τον Λαό ακαθοδήγητο, όσοι ηγέτες, στο όνομα της ελευθέρας αναπτύξεως της προσωπικότητος, αφήνουν τον Λαό ανεξέλεγκτο, είναι όχι μόνον οι ηθικοί αλλά και οι φυσικοί αυτουργοί της γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους.
Ούτε ο χριστιανισμός, ούτε το ισλάμ, ούτε ο κομμουνισμός, ούτε η καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση θα μπορούσαν να βλάψουν τον Ελληνισμό. Τον έβλαψαν διότι υπήρχαν ασθενείς ηγέτες. Ηγέτες χωρίς μίσος για τον εχθρό. Ωρισμένοι εξ αυτών άριστοι σε επιστημονική κατάρτιση, αλλά διαποτισμένοι από το δηλητήριο της ανοχής προς τον εχθρό.
Το Ελληνικό Ιερατείο ελέγχον απολύτως την λαϊκή ψυχή, δεν την αφήνει να παρεκκλίνει. Ο Έλλην διανοούμενος δεν αφήνει ούτε μία λέξη, ούτε μία πρόταση, ούτε μία εχθρική ιδέα να εισβάλλει στα Ελληνικά ψυχικά εδάφη.
Πώς πρέπει να ζει ο Έλλην ηγέτης; Πρέπει να ζει ανάμεσα στον Ελληνικό Λαό. Δεν αποκόπτεται από τον Λαό, αλλά ούτε ταυτίζεται μαζί του. Συντρώγει με τον Λαό, ενδύεται όπως ο Λαός, κατοικεί σε λαϊκή συνοικία, αλλά πάντα διαχωρίζεται ψυχή τε και σώματι από τον Λαό.
Καλλιεργεί τα πολεμικά ένστικτα του Λαού, σφυρηλατεί την εθνική ενότητα, καθυποτάσσει αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, εξασφαλίζει υλικά αγαθά για τον Λαό, απαιτεί υπακοή και πειθαρχία στους Αρίστους και συγχρόνως περιθωριοποίηση και εξόντωση των δημαγωγών.
Εδώ και αιώνες, άξιοι Έλληνες ηγέτες δολοφονούνται από συμμορίες δημαγωγών, από σιχαμερές ιδεολογίες περί ισότητος, από συκοφαντίες περί δικτατορίας. Δολοφονούνται από το μίσος της μετριότητος. Η μετριότητα μισεί τον Άριστο και ενστικτωδώς τον πολεμά με ιδέες περί ισότητος.
Ο μέτριος άνθρωπος δεν αποδέχεται την ανωτερότητα των Αρίστων. Όμως προσκυνά γλοιωδώς οιονδήποτε δικτάτορα του καλλιεργεί συλλογικές αυταπάτες, ότι δήθεν είναι «κυρίαρχος λαός», ότι δήθεν «όλοι έχουν ίσα δικαιώματα», χωρίς φυσικά να έχουν ίσες υποχρεώσεις.
Ο μέτριος πάντα επιζητά την ισότητα μεταξύ ανίσων. Πάντα θα κατεβάζει τον πήχυ όσο πιό χαμηλά μπορεί, για να μπορεί να ανέλθει στην κοινωνική ιεραρχία.
Οι αυριανοί Άριστοι Έλληνες ηγέτες αφού μελετήσουν πώς λειτουργεί η λαϊκή ψυχή, αφού καλλιεργήσουν στον Λαό το μίσος για την ανικανότητα και την απέχθεια για την μετριότητα, θα αρπάξουν τα ηνία της εξουσίας. Και ανηλεώς θα εξοντώσουν τους δημαγωγούς της μετριότητος.
Οι Άριστοι ηγέτες είναι ζηλόφθονες. Δεν αφήνουν την Ελληνική Ψυχή να ερωτοτροπεί με ανθελληνικές δοξασίες. Οι Άριστοι είναι εκδικητικοί, τιμωρούν αμείλικτα όσους ερεθίζουν τα χαμερπή ένστικτα του Λαού.
Το Ιερατείο των Αρίστων οφείλει να χρησιμοποιήσει ένα όπλο που για αιώνες κατείχαν μονοπωλιακώς οι μετριότητες: τις συλλογικές αυταπάτες.
Χωρίς συλλογικές αυταπάτες που θα φέρνουν τον όλεθρο στην πολιτική ηγεσία της μετριότητος, χωρίς εξαγριωμένο πλήθος που θα σπέρνει τον θάνατο στους αποδομητές των Ελληνικών Αξιών, χωρίς υποκινουμένη και καθοδηγουμένη οχλοκρατία η οποία θα θανατώνει τους δημαγωγούς αντί τους Αρίστους, ο Ελληνισμός θα υποδουλώνεται συνεχώς σε τυραννίες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: