ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑΣ «ΨΗΦΙΖΟΥΝ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.


Δεν έχουμε άλλη εξήγηση για την πρόθεσή τους να «αναστήσουν» από τον τάφο το πολιτικό ζόμπι Γιώργο Καρατζαφέρη, εκτός εάν είναι τόσο ανόητοι, όσο αυτοί, που τους είπαν να το κάνουν...

Θα έπρεπε να ξέρουν, αν δεν το ξέρουν ήδη, ότι το εκλογικό σώμα έχει συμπεριφορά μνημονικού συστήματος. Η εξέλιξή του εξαρτάται από το περιεχόμενο της μνήμης του. Με λίγα και απλά λόγια, το εκλογικό σώμα αποφασίζει πολλές φορές με το πόσο ισχυρή μνήμη έχει και γι' αυτό τα κόμματα και τα ΜΜΕ δομούν, αποδομούν ή αναδομούν κατά τη βούλησή τους τη μνήμη του εκλογικού σώματος.

Η εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη στο δελτίο ειδήσεων και στην εκπομπή των Μάρα Ζαχαρέα και Γιώργου Αυτιά, είχε σκοπό να υπενθυμίσει στο εκλογικό σώμα το «πολιτικό ποινικό μητρώο» του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, με σκοπό διά της αποστροφής του εκλογικού σώματος στο πρόσωπό του, να κρατήσει η Χρυσή Αυγή δυνάμεις. Θυμίζοντας στο εκλογικό σώμα την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ, η οποία ξεκινάει από την πρόθεση του Προέδρου του να νοικιάσει ανεπιτυχώς το κόμμα του στον Κώστα Καραμανλή, να το νοικιάσει στη συνέχεια επιτυχώς στον Γιώργο Παπανδρέου, να φέρει στην Πρωθυπουργία έναν τραπεζίτη μη εκλεγμένο από το λαό, να υπογράψει το Μνημόνιο και να «παρακαλάει» δημόσια τον Αλέξη Παπαχελά στην εκπομπή του να πει μία καλή κουβέντα στη Λέσχη Bilderberg για το άτομό του, είναι υπεραρκετά για να συσπειρώσουν το εκλογικό σώμα γύρω από τη Χ.Α.
1382392 10202287433650568 1320826787 n
Δεν είναι δυνατόν οι δύο καταξιωμένοι και έμπειροι δημοσιογράφοι, να μην αντιλαμβάνονται, ότι η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έδωσε στον κόσμο την βεβαιότητα, ότι η Χ.Α. βάλλεται από την «συμμορία» του Μνημονίου. Εάν έδρασαν κατόπιν εντολών και φιλοκυβερνητικού οίστρου, ελπίζουμε τουλάχιστον το αντάλλαγμα να άξιζε τον κόπο!!! Το σίγουρο πάντως είναι, ότι τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον «έθαψαν» ακόμα πιο βαθιά από το 0, κάτι % που έχει...

Εάν στοχαστούμε το μέγεθος του Μνημονιακού «συμμοριτισμού», που καταδυναστεύει τη χώρα, δεν αποκλείεται αύριο να μας παρουσιάσουν ένα σχήμα από ένα δεξί και ένα αριστερό δεκανίκι να κρατήσει την Κυβέρνηση ζωντανή. Μη νομίζετε, ότι ένα σχήμα με τον Φώτη Κουβέλη, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, το οποίο θα κατάφερνε να περάσει το όριο του 3% και φυσικά διά της κρατικής επιχορηγήσεως θα ήταν και αυτάρκες οικονομικά, δεν τους περνάει από το μυαλό.

Το «Συνταγματικό Τόξο» έχει ανάγκη από τα «αντιμνημονιακά βέλη» του. Εσείς, ως ο κυρίαρχος λαός, αξιολογείτε τους πάντες και τα πάντα. Άλλωστε, όπως είπαμε, το εκλογικό σώμα έχει συμπεριφορά μνημονικού συστήματος.

Δημήτρης Τζώρας - Πολιτικός Αναλυτής
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: