ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ν.Δ. - Χρυσή Αυγή 2-3 στο 93'! Δένδια - Γλέντια ολέ ολέ ολέ!


του Στρατή Μαζίδη
Η Νέα Δημοκρατία προηγήθηκε με γκόλ του Νίκου Δένδια μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε δοκάρια και πολλές ευκαιρίες ενώ η Χρυσή Αυγή έπαιζε νευρικά και ταμπουρωμένη.

Το 2-0 ήρθε στο 78' με προφυλάκιση του Γιάννη Λαγού αλλά όπως λέγεται για μια σειρά "εκλεκτών" δραστηριοτήτων και όχι γιατί διώκεται πολιτικά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ήταν καθησυχασμένος ότι το ματς είναι...δεμένο και δε γυρνάει.

Και ξαφνικά η Νέα Δημοκρατία δέχεται τρία γκολ. Στο 85', στο 90' και στο 90' από τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο (όχι τον Πέτρο του Ολυμπιακού).

Και είναι πολύ πιθανό να πάει και σε 2-4 αν αφεθεί ελεύθερος και ο αρχηγός.

Ε ρε γλέντια!

Ο Δένδιας και ο Αθανασίου έφαγαν σφαλιάρα. Έχουμε -λέει- δεμένη την υπόθεση. Χαχαχαχαχαχαχα (γελάω την ώρα που τα γράφω). Φανταστείτε δηλαδή να ήταν χύμα.  Την ίδια ώρα ο Κασιδιάρης εξέρχεται με τους Παναγιώταρο και Μίχο μοιράζοντες φάπες και κλωτσιές. Κι εδώ θα κόψω λίγο το χιούμορ. Ποιος είναι αυτός που κλωτσά πισόπλατα έναν εργαζόμενο ή που χτυπά την κάμερα και την τρώει στο κεφάλι ο οπερατέρ; Γιατί δεν επενέβη αμέσως η Αστυνομία; Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν ήταν απλά να βγουν με υψωμένη γροθιά.

Τελικά αντί για Δένδιας θα έπρεπε να λέγεται Γλέντιας. Γιατί έχει πολύ γλέντι να βγαίνει και να λέει πριν λίγες ημέρες τα όσα βαρύγδουπα δήλωσε και τώρα να σκύβει το κεφάλι. Εμπρός Δένδια μη σκύβεις το κεφάλι, ο δρόμος είναι ένας, σύλληψη και πάλι!

Και όμως προχθές βρέθηκα σε ένα τραπέζι κάπου έξω. Εκεί εμφανίστηκε και ένας σύμβουλος του Γεωργιάδη. Η κουβέντα πήγε στη Χρυσή Αυγή. Ξέρετε τι είπε ο τύπος; "Ο Δένδιας είναι φοβιτσιάρης. Ο Σαμαράς έκανε τη δουλειά".

Τέλος πάντων την ώρα που το φιλοθεάμον κοινό παρακολουθεί ακόμη στο στάδιο τον αγώνα με άλλους να κρατούν τα πρόσωπά τους, άλλους να πανηγυρίζουν και άλλους να γελάνε, μια συμμορία εκεί έξω αποφάσισε πως αν της χρωστάς μπορείς να της δώσεις το σπίτι σου. Κι αν προκύψει διαφορά υπέρ σου; Διαγράφεται!

Ε γκολ! Κι από θέση οφσάιντ αλλά κανείς δε διαμαρτύρεται!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: