ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Βάλανε στην φυλακή το Νίκο Μιχαλολιάκο - Τον εμπλέκουν στον φόνο ... Π.Φύσσα!


(Ανανέωση 04.00): Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, έπειτα από την εξάωρη απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανακριτές και εισαγγελείς ήθελαν να ακούσουν την εκδοχή του «πυρηνάρχη» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας, για τα τηλεφώνημα που έκανε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πώς συνδέεται η δολοφονία Φύσσα με τον Ν.Μιχαλολιάκο πρέπει να απαντηθεί πολύ πειστικά...

Πάντως όλη την ημέρα καταγράφονταν τεράστιες πολτικές πιέσεις από το εξωτερικό προς την κυβέρνηση για να υπάρξει προφυλάκιση του Ν.Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με την περιγραφή υψηλόβαθμου στελέχους της Κομισιόν «η αποφυλάκιση των νεοναζί, έστω κι αν είναι υπό περιοριστικούς όρους, γκρεμίζει τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από την ελληνική κυβέρνηση πως τελειώσατε με τους νεοναζί».

Ανώτατα στελέχη στα κοινοτικά όργανα στις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένα με τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς, πάνω στους οποίους επένδυσε και η ίδια η Κομισιόν με υποστηριχτική ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ των συλλήψεων των Χρυσαυγιτών.

Πλέον και στο γραφείο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αλλά και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επικρατεί ένα πολύ ισχυρό μούδιασμα ενώ σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις σχολιάζεται με επικριτικό τρόπο το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές έσπευσαν ιδιαίτερα πρόωρα να προβούν σε πανηγυρικού τύπου ανακοινώσεις του στυλ «τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή».

Άρα η προφυλάκιση του Ν.Μιχαλολιάκουν ήταν προαπαιτούμενη, πλέον...

Η κυβέρνηση όμως είναι εξίσου εκτεθειμένη και σε κύκλους της γερμανικής Καγκελαρίας στο Βερολίνο, που ήθελαν "εδώ και τώρα να προφυλακίστεί ο Ν.Μιχαλολιάκος".

Βέβαια, η ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Αρχικό κείμενο): Ολοκληρώθηκε μετά από έξι ώρες η απολογία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Η απόφαση για τo αν θα προφυλακιστεί ή όχι θα κριθεί ύστερα και από την απολογία του επικεφαλής των γραφείων της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη που άρχισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα.

Ο λόγος ότι θέλουν να εξηγήσει ο Γ.Πατέλης αν μίλησε με τον γ.γ. του κόμματος ή ο προφυλακισθείς Γ.Λαγός με τον Ν.Μιχαλολιάκο μετά την δολοφονία. Υπάρχουν καταγεγραμμένη τέτοια επικοινωνία με έναν τηλεφωνικό αριθμό από αυτά που είχε πάρει το κόμμα στο όνομα του Ν.Μιχαλολιάκου.

Ο ίδιος ο γ.γ. είπε ότι τα νούμερα και τα τηλέφωνα αυτά είχαν εκχωρηθεί σε στελέχη του κόμματος, έτσι ή αλλιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις, από τον χρυσαυγίτη «πυρηνάρχη» σε σταθερά τηλέφωνα στο κόμμα, αφορούσαν αριθμούς που ο ίδιος έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και επομένως, δεν αποδεικνύεται ότι ο Πατέλης συνομίλησε με τον ίδιο.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο Μιχαλολιάκος ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του «ουσιαστικού απόρρητου» ώστε να παραδοθούν εφόσον υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας «κατά το χρονικό διάστημα από την 10:13 π.μ., της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 (το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) έως και την 12 :37 μ.μ. σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στον Μιχαλολιάκο, λαμβάνει πλήθος εισερχόμενων κλήσεων από τηλέφωνο που ανήκει στον «πυρηνάρχη».

Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν τα τηλεφωνήματα την επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Γ.Πατέλη στο κόμμα, όταν οι πάντες σε όλη την Ελλάδα μιλούσαν μεταξύ τους για να ενημερώσουν για το τι έχει γίνει, αυτό το ξέρουν καλύτερα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας...

Ο Ν.Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του υποστήριξε ότι η διώξή του είναι πολιτική και όχι ποινική, καθώς και ότι συντετριμμένος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως από την αρχή έχει δηλώσει.

Η υπεράσπισή του και ο ίδιος ο βουλευτής επέμεινε στην ανάδειξη του γεγονότος για το πλαστό καταστατικό βάσει του οποίου διατυπώθηκε το κατηγορητήριο στον Άρειο Πάγο περί "εγκληματικής οργάνωσης"...

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα του πλαστού καταστατικού που κατέθεσε ο ένας από τους δύο "ψευδομάρτυρες" όπως αναφέρουν οι κατηγορούμενοι:

"Σύμφωνα με και με τις προβλέψεις του καταστατικού της οργάνωσης στο οποίο μάλιστα ρητά ορίζεται ο διαχωρισμός του υπέρτερου επιχειρησιακού από το πολιτικό τμήμα, ηγετική ομάδα και των δυο τμημάτων ήταν η ίδια με την εξουσία, όμως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατά το χιτλερικό δόγμα «Fuererprinzip» η προσταγή του οποίου προς ενέργεια ή η έγκρισή του σε ήσσονος σημασίας δράση ήταν ιερή και αδιαπραγμάτευτη.

Κατά τις απόψεις των ανθρώπων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα της φυλής» είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ξένοι μετανάστες, οι Ρομά, όπως και όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμη δε και άτομα με νοητικά ή κινητικά προβλήματα. Η βία για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεών τους.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Οργάνωσης είναι η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία που ενδεχόμενη παραβίασή της επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα του παραβάτη συνέπειες, η τυφλή υπακοή στις εντολές των ιεραρχικά ανωτέρω, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση, η οποία εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από τα νεότερα ηλικιακά μέλη.

Στις ομάδες αυτές συμμετέχουν επίλεκτα μέλη της οργάνωσης, πάντα με την καθοδήγηση ανώτερου στελέχους, με βάση καλά εκπονημένο σχέδιο, για την εκτέλεση του οποίου προσέρχονται συντεταγμένοι και με τον ίδιο τρόπο και ύστερα από εντολή του επικεφαλής της ομάδας αποχωρούν".

Αυτό λοιπόν το καταστατικό, απλά δεν υπάρχει. Το μοναδικό καταστατικό του κόμματος είναι αυτό που ενέκρινε ο Άρειος Πάγος τον Σεπτέμβριο του 2012. "Πώς εμφανίστηκε και πώς λήφθηκε υπ'όψιν ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο στο κατηγορητήριο είναι απορίας άξιο" αναφέρουν κύκλοι του κόμματος..

Σύμφωνα με και με τις προβλέψεις του καταστατικού της οργάνωσης στο οποίο μάλιστα ρητά ορίζεται ο διαχωρισμός του υπέρτερου επιχειρησιακού από το πολιτικό τμήμα, ηγετική ομάδα και των δυο τμημάτων ήταν η ίδια με την εξουσία, όμως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατά το χιτλερικό δόγμα «Fuererprinzip» η προσταγή του οποίου προς ενέργεια ή η έγκρισή του σε ήσσονος σημασίας δράση ήταν ιερή και αδιαπραγμάτευτη. Κατά τις απόψεις των ανθρώπων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα της φυλής» είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ξένοι μετανάστες, οι Ρομά, όπως και όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμη δε και άτομα με νοητικά ή κινητικά προβλήματα. Η βία για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεών τους. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Οργάνωσης είναι η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία που ενδεχόμενη παραβίασή της επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα του παραβάτη συνέπειες, η τυφλή υπακοή στις εντολές των ιεραρχικά ανωτέρω, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση, η οποία εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από τα νεότερα ηλικιακά μέλη. Στις ομάδες αυτές συμμετέχουν επίλεκτα μέλη της οργάνωσης, πάντα με την καθοδήγηση ανώτερου στελέχους, με βάση καλά εκπονημένο σχέδιο, για την εκτέλεση του οποίου προσέρχονται συντεταγμένοι και με τον ίδιο τρόπο και ύστερα από εντολή του επικεφαλής της ομάδας αποχωρούν.

Επίσης, ο Ν.Μιχαλολιάκος καταδίκασε τη βία απ΄όπου κι αν προέρχεται, ότι δεν γνωρίζει αν κάποια μέλη της ΧΑ είχαν παραβατική συμπεριφορά, ότι η ΧΑ είχε μόνο κοινοβουλευτική δράση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: