ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει μία χούντα


Συμπεριφορά ενός γενναίου αστυνομικού σε γυναίκα, επειδή αυτή τολμάει να πολεμήσει για την δική του οικογένεια...
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων από την τελευταία διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ζητώντας μάλιστα και "πληροφορίες" για τυχόν παράνομη δράση τους.
  • Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα εκείνων που χτυπάνε πολίτες.
  • Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα εκείνων των υπανθρώπων που έχει στις τάξεις της, που επιτέθηκαν σε ανάπηρους.
  • Να δώσει η αστυνομία τα ονόματα των φασιστών που πληρώνει για να ρίχνουν χημικά στους Έλληνες πολίτες.
  • Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα και τις φωτογραφίες εκείνων που παρεισφρύουν στις διαδηλώσεις και χρησιμοποιούνται για να πανικοβάλουν τους πολίτες.
  • Να δώσει η αστυνομία τα ονόματα των κουκουλοφόρων με τους οποίους συνεργάζεται για να μετατρέπει τις πορείες διαμαρτυρίας σε πορείες προς τον θάνατο…
Αυτά να παραδώσει η Αστυνομία πριν ζητήσει από τους Έλληνες να καρφώσουν συμπατριώτες τους. Πολλές φορές -και σε ολόκληρο τον κόσμο- η αστυνομία στάθηκε στο πλευρό δικτατορικών καθεστώτων, στυγνών εγκληματιών που «κυβερνούσαν» ελέω της προστασίας που τους προσέφεραν αστυνομικοί και στρατιωτικοί. Στην Ελλάδα, η χούντα μπορεί να ήρθε με στρατιωτικό πραξικόπημα, αλλά η αστυνομία ήταν αυτή που στήριξε ΟΛΑ όσα έγιναν εις βάρος των πολιτών και του Συντάγματος.
Πριν, λοιπόν, τολμήσουν να ζητήσουν από τους Έλληνες να γίνουν καταδότες, καλό θα ήταν να καταλάβουν –και κυρίως η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας- πως πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες για να τους προστατεύουν και δεν πληρώνονται από τους πολιτικούς για να τους διατηρούν σε μία εξουσία, που πλήττει και τους ίδιους. Καλύτερο, θα ήταν για τους απλούς αστυνομικούς, να καταλάβουν πως γενόμενοι οι στυγνοί πραιτωριανοί ενός καθεστώτος που έχει παραβιάσει στο σύνολό του σχεδόν το Σύνταγμα της χώρας, συναινούν ώστε όταν αυτή η εκτρωματική κυβέρνηση αποτελέσει παρελθόν, όταν επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα, οι ίδιοι και τα παιδιά τους να είναι στιγματισμένοι με τον χαρακτηρισμό «συνεργάτης της χούντας».
Αυτό θέλουν άραγε; Πληρώνονται 800 ευρώ για να χτυπάνε τους Έλληνες πολίτες; Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής τους; Πιθανότατα, στις τάξεις των αστυνομικών να υπάρχουν φασιστικά στοιχεία, που αμαυρώνουν όλους τους υπόλοιπους. Πιθανότατα να υπάρχουν ρουφιάνοι από συνείδηση, που απειλούν την εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία μέσα στην ίδια την Ελληνική Αστυνομία. Χρέος των έντιμων αστυνομικών, που δεν παύουν να είναι πολίτες αυτής της χώρας, είναι να παραδώσουν τα ονόματα των εγκληματιών που βρίσκονται μεταξύ τους και οι πράξεις των οποίων θα αμαυρώσουν το αύριο των δικών τους παιδιών.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «εκτελούμε εντολές». Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί κανείς ότι εκτελεί εντολές όταν επιτίθεται σε άοπλους πολίτες ή όταν συνεργάζεται με το παρακράτος των κουκουλοφόρων. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσους συνεργάζονται και στηρίζουν έμπρακτα μία πολιτική χούντα που έχει προ καιρού καταργήσει το Σύνταγμα, που έχει κατ’ επανάληψη παραβιάσει το σύνολο σχεδόν των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, που παραδίδει κυριολεκτικά τα κλειδιά της χώρας γνωρίζοντας πως παρανομεί και πως παραβιάζει ακόμη και το Διεθνές Δίκαιο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στην συνέργια των αστυνομικών στην κατάλυση του κράτους και στην έκθεση της χώρας σε πλείστους όσους οικονομικούς, κοινωνικούς και εθνικούς κινδύνους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν καλύπτουν εγκληματίες του Διεθνούς αλλά και του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από νομοθετήματα που οι ίδιοι έφτιαξαν προκειμένου να «απολαύσουν» την ατιμωρησία τους.
Εάν οι σημερινοί αστυνομικοί δεν θέλουν αύριο οι Έλληνες να δείχνουν τα παιδιά τους λέγοντας: «είναι παιδί αστυνομικού της χούντας», με όσα θα συνεπάγεται αυτό, πρέπει από σήμερα να αναλάβουν την ευθύνη τους, να τιμήσουν τον όρκο τους και να προστατεύσουν τόσο το Σύνταγμα, όσο και τους πολίτες αυτής της χώρας. Ειδάλλως, θα είναι ένοχοι, ως προστάτες της χούντας που ξεπούλησε τη χώρα, «κατόπιν εντολών»… Θα είναι πάντα ένοχοι της εικόνας εκείνων των άθλιων αστυνομικών που επιτέθηκαν στους ανάπηρους… Και σε αυτή την ενοχή, δεν θα υπάρχει καμία ανοχή, καμία δικαιολογία… Γιατί εσείς θα διαλέξετε εάν θα είστε με τους Έλληνες ή... εναντίον των Ελλήνων. Δική σας θα είναι η απόφαση και δική σας θα είναι και η ευθύνη...
ΥΓ: Εύχομαι ο Θεός να σας επιστρέψει όσα έχετε κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: