ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύ ωραίο χιούμορ από ένα μάτσο κωλοτρυπίδες

Δείτε τι έκαναν καμιά δεκαριά τρόμπες, από αυτούς που σκίζαν την κωλοτρυπίδα τους στα ουρλιαχτά, όταν "ένας μπάτσος έσκισε ένα φύλλο από το Κοράνι ενός μετανάστη" και ..

έσπευσαν να οργανώσουν ομιλίες, ομάδες αλληλεγγύης στους μουσουλμάνους αδερφούς που προσβάλλονται κ.λ.π. Θυμάστε με πόση λύσσα έψαχναν να βρουν τον "μπάτσο που έσκισε το κοράνι" (τελκά απεδείχθη ότι επρόκειτο για φωτοτυπία μιας προσευχής).  Αυτές οι κωλοτρυπίδες που έγραφαν μέρα νύχτα για το "αβγό του φιδιού", όταν βεβηλώθηκε η Εβραϊκή Συναγωγή στα Χανιά. Ξημεροβραδιαζόταν στο ndymedia και στο twitter, να δείξουν πόσο πολύ τους πείραξε η βεβήλωση της εβραϊκής θρησκείας. Δείτε τι ωραίο χιουμοράκι έκαναν οι φασιστικές κωλοτρυπίδες στην Αθήνα :

οι ίδιες κωλοτρυπίδες που διαδήλωναν εναντίον του αστυνομικού που πρόσβαλλε το κοράκι,
διαδηλώνουν υπέρ του κωλοτρυπίδα που πρόσβαλλε τη χριστιανική πίστη
οι κωλοτρυπίδες τότε έλεγαν ότι τέτοιες ενέργειες είναι "απίστευτα ρατσιστικές"
και ο Κώστας Βαξεβάνης έσκιζε την κωλοτρυπίδα του, όταν έσκιζαν το Κοράνι και έκανε εκπομπή, για να κατακεραυνώσει τον δράστη που πρόσβαλλε τα σύμβολα των μουσουλμάνων
όταν πρόσβαλλαν τα χριστιανικά σύμβολα, ο ίδιος δημοσιογράφος, έκανε εκπομπή που υμνεί τον δράστη !
* η λέξη "κωλοτρυπίδες" είναι από τη ...σατιρική σελίδα του "Παστίτσιου" που υπερασπίζονται οι κωλοτρυπίδες, στην οποία ο δράστης έγραφε απαντώντας ως Παϊσιος "σε κωλοτρυπίδες σαν και σας δεν κάνω θαύματα".
Χρησιμοποιούμε στο άρθρο αυτό δική τους ορολογία, για λόγους ισότητας. 
Εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις Κώστα Βαξεβάνη! Δεν είμαστε άνετοι στην προσβολή της Χριστιανικής θρησκείας και χέστες στην προσβολή της Εβραϊκής και της Μουσουλμανικής. Πιστεύουμε ότι η θρησκευτική πίστη ΟΛΩΝ (όλων, όχι μόνο των Εβραίων και των Μουσουλμάνων) πρέπει να γίνεται απόλυτα σεβαστή, καθώς άπτεται του βασικού πυρήνα των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Τα υπόλοιπα είναι φασισμός. Ακριβώς αυτό θα πεί φασισμός. Να μη σέβεσαι τον πυρήνα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, επειδή εσύ πιστεύεις ότι οι πιστοί "πλανώνται". Δικαίωμά τους! Άστους να βρουν την αλήθεια μόνοι τους.
Και μείς πιστεύουμε ότι είναι παραμύθι αυτό που λέει το κοράνι, ότι οι πιστοί μουσουλμάνοι θα ανταμειφθούν με μπόλικο πιλάφι στον Παράδεισο, αλλά δεν διακωμωδούμε αυτή τους την πεποίθηση (πράγμα που θα ήταν εξαιρετικά εύκολο)!  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: