ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Εισερχόμενοι εγκαταλείψατε πάσα ελπίδα!


Η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», η Ελλάς, ο Γ. Παπανδρέου» και …ο ένατος κύκλος της Κολάσεως του Δάντη!!!
kolasiΕάν νομίζετε ότι οι Κυβερνήσεις χωρών σαν την δική μας έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν λύσεις επί σοβαρών προβλημάτων στον χώρο τους ή στον περίγυρο, είστε εκτός πραγματικότητος. Ειδικά σήμερα στην περίοδο της ονομαζόμενης «παγκοσμιοποιήσεως». Πρώτον διότι οι Κυβερνήσεις αυτές – όπως π.χ. η σημερινή δική μας αλλά και όλες της Μεταπολιτεύσεως – αναλαμβάνουν …υπηρεσία αφού προηγουμένως τύχουν της εγκρίσεως ισχυρών ξένων κέντρων εξουσίας.
Δεύτερον διότι υφίστανται τεράστια συμφέροντα σε οικονομικό αλλά και γεωπολιτικό επίπεδο ώστε δεν είναι δυνατόν οι γίγαντες του καπιταλισμού να αφήσουν κάποιον τυχαίο πρωθυπουργό να κάνει του κεφαλιού του. Κι αν κατά λάθος προς στιγμήν ξεφύγει της προσοχής και κατ’ αυτάς του ελέγχου τους, σύντομα τον επαναφέρουν στην «τάξι». Με τον άλφα ή βήτα τρόπο.
Στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί και η περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», στην οποία συμμετέχουν προσωπικότητες πρώτου μεγέθους στο διεθνές στερέωμα προερχόμενες από την πολιτική και στρατιωτική τάξη αλλά και μεγιστάνες της οικονομίας.
Θα λέγαμε ότι λειτουργεί δίκην παγκόσμιας Κυβέρνησης και για του λόγου το αληθές σας υπενθυμίζουμε ότι στην συγκέντρωσι της «Λέσχης» που εγένετο στις 23 Απριλίου 1993 στην δική μας χώρα συμμετείχαν ο (τότε) γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μάνφρεντ Βέρνερ, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Φράντς Βρατίτσκυ, ο πρίγκηψ Φίλιππος του Βελγίου, ο υπουργός Αμύνης της Γερμανίας Φόλκερ Ρίε και μια σειρά άλλων ατόμων που εάν τα αριθμήσω δεν θα απομείνει χώρος για τίποτε άλλο. Μόνον ας προσθέσω ότι συμμετείχαν και τεράστιες προσωπικότητες από την πλευρά της οικονομίας όπως ο πρόεδρος της ελβετικής ενώσεως Τραπεζών, ο γνωστός Ροκφέλερ κ.ά. Μεταξύ άλλων και Ελληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.
Αυτοί όλοι οι «κύριοι» συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών, ουδείς γνωρίζει τι (πραγματικά) συζητούν και αποφασίζουν κάθε φορά που συνευρίσκονται, δημοσιογράφοι δεν επιτρέπονται και εν πάση περιπτώσει η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Οσα μάθαμε κατά καιρούς συντείνουν σε αυτό που ήδη ανεφέρθη: Εκεί, στις συνεδριάσεις της «Λέσχης» αυτής αποφασίζονται πολλά πράγματα για όλους εμάς τους «ταπεινούς». Χωρίς εμάς!…
BILDEBERG SPAIN
Η πρώτη συνεδρίασις της «Λέσχης» αυτής έγινε στις 29 Μαΐου το 1954 στο ξενοδοχείο «Μπίλντερμπεργκ» της Ολλανδικής Πόλης Οστερμπεργκ εξ ου και το όνομά της, με πρόσχημα να δημιουργηθεί ένα κέντρο «διαλογισμού» επί παντός του επιστητού. Σε ό,τι αφορά τα παγκόσμια πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά προβλήματα κάθε περιόδου.
Ευλόγως, θα μας πείτε: Τότε τι σόι «Δημοκρατία» έχουμε εμείς, οι μικρές τουλάχιστον, χώρες. Θέλετε απάντησι: Δυστυχώς, αυτός είναι ο Πραγματικός κόσμος, αυτό είναι εκείνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Και ούτε προς στιγμήν να φαντασθείτε ότι η οικονομική κρίσις που εμείς και άλλοι λαοί ζούμε σήμερα, επήλθε… έτσι από μόνη της. Αλλοι αποφάσισαν για εμάς. «Επρεπε» βλέπετε, να πτωχεύσουν οι κοινωνίες.
Και σε ό,τι αφορά τα καθ’ ημάς «έπρεπε» να μετέλθουμε σε τέτοιο πεδίο οικονομικής αθλιότητας (και πού είσαι ακόμη!…) ώστε να διαλυθούμε στα εξ ων συνετέθημεν και στην συνέχεια αφού μας φέρουν στο σημείο να παραμιλάμε να αρχίσει ο διαμελισμός της Ελλάδος. Θα τα διαπιστώσετε εν τοις πράγμασιν αυτά. Η Μακεδονία, η Θράκη, το Αιγαίο και τα νησιά μας θα είναι η επομένη «μπαταριά» που θα σκάσει εντός ολίγου.
Εξ άλλου ο νυν πρωθυπουργός «μας» το έχει δηλώσει: «Κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία μας». Δεν το εξεστόμισε τυχαία αυτό. Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτός επελέγη, στην κατάλληλη στιγμή να μας κυβερνήσει. Και μας έχωσε στο στόμα του λύκου (ΔΝΤ, Ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης) από το οποίο ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙ δεν πρόκειται να βγούμε.
AMARTHMATA
Και είναι το κατάλληλο πρόσωπο για πολλούς λόγους. Εκ των οποίων ο σημαντικότερος είναι ότι το πρόσωπο αυτό… δεν χαμπαριάζει  σε ό,τι ακούει στις έννοιες Εθνος, Θρησκεία, και ό,τι παρόμοιο. Πρόκειται για έναν Παγκοσμιοποιημένο νου, έναν θολού επιπέδου Διεθνιστή, καθαρά προσηρτημένο και αφοσιωμένο στα …«ιδεώδη» της «Νέας Εποχής» που με το πρόσχημα του «σοσιαλιστού» εξυπηρετεί πλήρως τα σχέδια της «νέας τάξης πραγμάτων» στην περιοχή.
Ο άλλος, ο προηγούμενος, ο Κ. Καραμανλής δεν έκανε στα ισχυρά κέντρα επιρροής. Αρχής γενομένης από το περίφημο «βέτο» που προέταξε για την ονομασία του ψευδοκρατιδίου των Σκοπίων, το άνοιγμα για το ενεργειακό προς την Ρωσία και κάτι… άλλα «ψιλά» έπρεπε να απέλθει. Και να αναλάβει… υπηρεσίαν  ο μαθητής Γ. Παπανδρέου!.. Ο οποίος ως καλός μαθητής και του Μακιαβέλη (πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό) απέσπασε και μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία από τον ΠΑΝΤΟΤΕ αφελή λαό μας για να μας οδηγήσει  επί του ασφαλούς στον ένατο κύκλο της Κολάσεως του Δάντη, όπως ασφαλώς θα μεταβεί πρώτος προς τιμωρίαν, παραδειγματικώς.
Της κολάσεως του Δάντη που, (επαναλαμβάνω), στην πόρτα της γράφει: «Εισερχόμενοι εγκαταλείψατε πάσαν ελπίδα». Δια τα καθ’ ημάς μεταφράσατε παρακαλώ: Στην Κόλαση του ΔΝΤ και των κυρίων των Βρυξελλών, που ως καλοί εντολοδόχοι της «ΛέσχηςΜπίλντερμπεργκ» θα μας κάνουν ψητούς στο φούρνο (με πατάτες, παρακαλώ)!..
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Υ.Γ. Ο ένατος κύκλος της κολάσεως του Δάντη αναφέρεται στους προδότες της πατρίδος τους, του κόμματός τους, των φίλων τους και των ανθρωπίνων ή θείων αρχών.                                                   ΠΗΓΗ:www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: