ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τα αριστερά δεκανίκια του καθεστώτος έδρασαν πάλι.Απαγορεύεται η Ελληνική σημαία στις διαδηλώσεις!Επιτρέπεται μόνο το σφυροδρέπανο.

Επεισόδια έξω από τη Βουλή. Αριστεριστές και αναρχικοί επιτέθηκαν με καδρόνια και ξύλα κατά διαδηλωτών, οι οποίοι κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες. Έγιναν συμπλοκές σώμα με σώμα. Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών είχε περικυκλώσει το Κοινοβούλιο, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «κλέφτες, κλέφτες» και «κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή». Για μια ακόμη φορά τα ορφανά του Στάλιν έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην αστική δημοκρατία, αφού «επανάσταση δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ»… Έτσι αλυσίδα του ΠΑΜΕ σχηματίσθηκε γύρω από τη Βουλή και περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος.
πηγη
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;;ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;;ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.....Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ....ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.                               ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: