ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Αποτυχημένοι πολιτικάντιδες της συμφοράς παραιτηθείτε αμέσως..!! Όσοι ψηφίσετε τον ασφαλιστικό νόμο είστε πολιτικά και ηθικά τελειωμένοι..

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα ρε ανίκανοι μαυρογιαλούροι της πολιτικής να αφήσετε να κανονίζει το ΔΝΤ τον ιδιωτικό τομέα..??

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα ρε ντενεκέδες ξεγάνωτοι να βάλετε χέρι στα νωτισμένα με αλμύρα και αίμα λεφτά των ναυτικών..?

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα ρε χαρτογιακάδες της συμφοράς να κόβετε συντάξεις του ΝΑΤ και να επιβάλετε λάφκες και ότι άλλη βλακεία σας έλθει, τιμωρώντας αυτούς που έφαγαν τα χρόνια τους στις θάλασσες και στους ωκεανούς για να τα μοιράσετε στους κάθε λογής τεμπέληδες και ανεπρόκοπους και στους γλύφτες του δημόσιου τομέα..??

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα ρε άσχετοι... και ανεπάγγελτοι ηλίθιοι να καταχράστε τα λεφτά των απόμαχων ποντοπόρων ναυτικών..??

Μαζί ταξιδέψαμε στους ωκεανούς ρε άχρηστα κορμιά..??

Μαζί νοιώσαμε το καράβι να τρίζει αλλά και το είδαμε να λυγάει σαν χάρτινο στους τυφώνες του ειρηνικού ρε χεσμένα σώβρακα..??

Μαζί νοιώσαμε την απέραντη μοναξιά του Νότιου ωκεανού όπου ακόμη και ένα άκουσμα ενός σήματος μορς στα 500 αποτελούσε είδηση..??

Μαζί ταξιδέψαμε ρε κερατάδες με 8 σειρές κονταίνερς ύψος στο κατάστρωμα και το καράβι να κάνει δυό λεπτά να επανέλθει από κάθε κλίση..??

Μαζί κυβερνήσαμε 350 μέτρα καράβι με 120,000 άλογα μηχανή σε ομίχλη, πυκνή σαν γάλα στις θάλασσες της Νότιας Κίνας και να πρέπει να βγάλουμε ταχύτητα 25 μιλίων την ώρα για να φτάσουμε στην ώρα μας με ακρίβεια πεντάλεπτου στα λιμάνια ρε ανίκανοι..??

Η μήπως μαζί κλάψαμε συμμαθητές μας που χάθηκαν στις τριανταριές ναυτικών στα δεκάδες ναυάγια του ΄70 και του ΄80 αλλά και του ΄90 ρε ξεφτύλες..??

Αν για εσάς τα ονόματα Victory, Pasithea, Dystos, Aigean Captain etc etc δεν λένε τίποτα, για εμάς είναι ονόματα όπου υπηρετούσαν φίλοι, συνάδελφοι, συμμαθητές.... Και χάθηκαν..

Πώς λοιπόν τολμάτε και μοιώνετε τις συντάξεις των ναυτικών ρε ιερόσσυλοι...??

Πώς τολμάτε και μοιώνετε συντάξεις που είναι πληρωμένες στο δεκαπλάσιο και με αίμα για να τις μοιράσετε στους τεμπέληδες και ανεπρόκοπους..??

Μήπως γιατί και εσείς είσθε τεμπέληδες και ανεπρόκοποι..??

Κύριοι και Κυρίες βουλευτές..

Αν δεν το έχετε καταλάβει όσοι ψηφίσετε τον ασφαλιστικό νόμο είστε πολιτικά και ηθικά τελειωμένοι..

Και μετά θα αρχίσει ο πόλεμος... Με κάθε νόμιμο μέσο.. Παντού...

Και εύχομαι το τελευταίο ανάχωμα της δημοκρατίας, η δικαιοσύνη, η τελευταία προστασία του πολίτη από την αυθαιρεσία της εξουσίας να σταθεί στο ύψος της..
Και έχει καθήκον αλλά και πρέπει να σταθεί, για το καλό όλων και πρώτιστα της πατρίδας.. ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: