ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η εξουσία τους ενώνει ! - Απίστευτα πράγματα στον υπο σύσταση Δήμο Σαρωνικού.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει σηκώσει τη σημαία της σωτηρίας μας, ο Πάγκαλος βαθμολογεί αυστηρά τους Υπουργούς τους, ο Σαμαράς καθαρίζει και δημιουργεί το αύριο της Νέας Δημοκρατίας ενώ ταυτόχρονα πράξεις των ιδίων, συγγενών και στελέχών τους αποδεικνύουν ποια είναι η αλήθεια και ποια η "βιτρίνα"!

Είμαι κάτοικος Σαρωνίδας, η οποία μαζί με τα Καλύβια, την Ανάβυσσο, τον Κουβαρά και την Π. Φώκαια θα αποτελέσει το νέο Δήμο Σαρωνικού.

Τον τελευταίο καιρό...


...ζούμε κωμικοτραγικά γεγονότα στην περιοχή μας τα οποία γελοιοποιούν όλο το πολιτικομματικό πλαίσιο της χώρας μας ακυρώνοντας τις τοποθετήσεις και τις θέσεις του Πρωθυπουργού, των αρχηγών κομμάτων και όποιων άλλων "τσομπάνηδων" των πολιτών.

Την περασμένη Κυριακή, πήγα στην εκκλησία στην Ανάβυσσο, όπου και λειτούργησε ο Μητροπολίτης μας ΝΙκολάος. Δεν είμαι αυτό που λένε "παιδί" της εκκλησίας αλλά πηγαίνω που και που.

Στο τέλος της λειτουργίας και αφού ξαναείδαμε νυν δημάρχους να φτάνουν κατά τις 09:45 για την εμφάνιση, έμεινα άναυδος όταν ο Νεοδημοκράτης Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής του πολυσκανδαλούχου και αμαρτωλού Δήμου Αναβύσσου μου σύστησε τη γυναίκα του Πάγκαλου κυρία Χριστοφάκη η οποία είναι υποψήφια δήμαρχος!

Την ίδια ώρα στην πλατεία της εκκλησίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου και επίσης Νεοδημακράτης στήριζε τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλυβίων Φιλίππου ο οποίος έχει το χρίσμα του Συνασπισμού! Από κους - κους στην περιοχή, σε συγκέντρωση της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (παρουσία τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας), τα μεγαλοστελέχη σε διάσπαση σχεδόν αποφασίσανε οι μεν να στηρίξουν την υποψηφιότητα της δήθεν "ανεξάρτητης" κυρίας Παγκάλου - Χριστοφάκη κυρίας του Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ (όπου για ανεξάρτητη χαίρει την "απλή" μεταχείριση των ΜΜΕ με τέσσερις - πέντε αναφορές στον κυριακάτικο τύπο και μία ευλογία από τον Ιερώνυμο που να 'χαι και το χρίσμα) και οι άλλοι τον υποψήφιο του Συνασπισμού Καλυβίων Φιλίππου.

Το πιο ωραίο ακόμα είναι ότι η αναπληρώτρια αντιδήμαρχος της Αναβύσσου και Νεοδημοκράτισα με γνωριμίες με τέως ισχυρούς υπουργούς (το τέως πάει και στο ισχυρούς) και με πολλά οικονομικά ενδιαφέροντα απο γκρίζες δραστηριότητες στην παραλία, παραχωρεί οικογενειακό ακίνητο - κατάστημα στην Ανάβυσσο για εκλογικό κέντρο της κας Παγκάλου - Χριστοφάκη!!!

Δηλαδή την ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι μπαίνει τέλος στο πελατειακό κράτος, ο Αντιπρόεδρός του Πάγκαλος χρησιμοποιεί κάθε μέσο να κάνει δήμαρχο στο Δήμο των Αθηναϊκών Παραλιών... τη γυναίκα του, την ίδια ώρα που από το βήμα του συνεδρίου και της νέας εποχής της Νέας Δημοκρατίας προς την αυτοκάθαρση... τα τοπικά στελέχη της αποφασίζουν για να διασώσουν τα προσωπικο-τοπικά τους συμφέροντα να στηρίξουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τέλος την ώρα που έμεις έχουμε περικοπές μισθών και βιοτικού επιπέδου και η κυβέρνηση να ζητά "κουράγιο".... η κυρία Παγκάλου να κάνει προεκλογικό πρόγραμμα με κρατικά κονδύλια... πώς να νιώσω και τί να κάνω!!!

Πως να νιώσω εγώ ένας προδομένος Νεοδημοκράτης και απογοητευμένος από όλους όταν το στέλεχος του κομμάτος μου μου συστήνει τη γυναίκα του Πάγκαλου ως την ικανή για σώσει τον τόπο μου?

Πόσο να σιχαθώ πλέον όλους αυτούς που αλλάζουνε στρατόπεδα ανά δευτερόλεπτο αρκεί να μην χάσουν ότι αυτοί καλά γνωρίζουν... Γιατί να ψηφίσω και γιατί να ελπίζω όταν η άλλη ανεξάρτητη τοπική υποψήφια Καπερώνη στάλθηκε μέχρι και στο αυτόφωρο με ψευδομαρτυρίες, όταν ζήτησε απλά κάποια έγγραφα για την παράνομη λειτουργία παραλιακής καντίνας - club από την οποία έχουν οικονομικά συμφέροντα άτομα του Δημοτικού Συμβουλίου που προσφέρουν εκλογικά κέντρα σε υποψήφια?

Για ποια Δημοκρατία μιλάμε πλέον και για ποια εμπιστοσύνη? Ειλικρινά πείτε μου διότι εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Η Δημοκρατία μου ανήκει με την ψήφο μου αλλά νιώθω να μου την στερούν με τις στημένες και μιλημένες υποψηφιότητες!!!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο : Aναγνώστη                                                                                 ΠΗΓΗ:tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: